Autonvuokraus
Falun/BMW M-bilar
Piilota
Ruotsi // Falun // Falun/BMW M-bilar
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Falun/BMW M-bilar: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Matsarvsvägen 16
  791 77 Falun SE +46-2369088
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: BLEN02
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 18:00
la.11:00 - 15:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Matkusta Falunissa sujuvasti Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Falunissa Sixtin M Bilar Group Dalarna -toimipisteestä onnistuu kätevästi ja edullisesti. Sixt Autovuokraamo sijaitsee nimensä mukaisesti M Bilar Group -autoliikkeen yhteydessä, aivan E16-moottoritien ja valtatie 293:n kupeessa. Falunissa on helppo liikkua vuokra-autolla ja hyvien kulkuyhteyksien vuoksi toimipisteestämme on kätevä jatkaa matkaa myös Falunin ulkopuolelle. Falunin M Bilar Group -toimipisteestämme vuokratulla vuokra-autolla tutustut kätevästi Faluniin ja sen lähialueisiin ja saat matkastasi irti enemmän. M Bilar Group -toimipisteellemme on helppo saapua esimerkiksi julkisilla kulkuvälineillä, jolloin matka keskustasta kestää vain 20 minuuttia, ja vuokra-auton nouto ja palautus onnistuvat sujuvasti vuorokauden ympäri, jotta voit suunnitella matkasi juuri sinulle sopivaksi.

Tutustu Faluniin Sixtin vuokra-autolla

M Bilar Group -toimipisteestämme löydät juuri sinun matkaasi sopivan automallin ja lisäpalvelut, oletpa sitten matkalla loman tai työn puolesta. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, joihin mahtuu myös mukavasti matkatavaroita, tai vaativaankin maastoon sopivat maasturit. Vuokra-autokalustomme käsittää myös tyylikkäitä urheiluautoja ja avoautoja, jos tahdot matkaasi hieman luksusta. Laajasta lisäpalveluvalikoimastamme löydät esimerkiksi GPS-navigaattorit helpottamaan matkustamista, mikäli alue ei ole sinulle ennestään tuttu, sekä lasten turvaistuimet lasten kanssa matkustaville. Lisää varaukseen vielä lisäkuljettajapalvelu, mikäli seurueestanne löytyy useampi kuski.

Autonvuokraus M Bilar Group -toimipisteestämme onnistuu helposti jo ennen matkaa puhelimitse tai verkkosivuiltamme, josta löydät myös kattavan vuokra-autovalikoimamme sekä esimerkiksi tarjoamamme lisävakuutukset, kuten kolariturvan tuomaan turvaa matkallesi. Kolmannen osapuolen vastuuvakuutus sisältyy aina autonvuokrauksen hintaan. Voit aina kääntyä henkilökuntamme puoleen, jos sinulla on kysyttävää palveluistamme. Autamme sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton ja lisäpalvelut. Huomioithan, että emme voi taata tiettyä automallia, vaan valitsemasi autokategorian. Ota allesi Sixtin vuokra-auto ja saat matkastasi kaiken irti kätevästi ja edullisesti, juuri sinulle sopivassa aikataulussa!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 18:00
la.11:00 - 15:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Falun/BMW M-bilar BLEN02 Matsarvsvägen 16 791 77 Falun 60.608747, 15.595779 +46-2369088

Sixt-toimipiste Falun/BMW M-bilar BLEN02

Matsarvsvägen 16
791 77 Falun
 
Puhelinnro +46-2369088

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service