Autonvuokraus
Finspång Sonstorps Bilservice
Piilota
Ruotsi // Finspång // Finspång Sonstorps Bilservice
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Finspång Sonstorps Bilservice: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Skäggebyvägen 50
  612 44 Finspång SE +46-11146030
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: NRKN01
Aukioloajat
ma. - to.07:00 - 17:00
pe.07:00 - 16:00
 
 24 h nouto

Matka Finspångissa taittuu kätevästi Sixtin vuokra-autolla

Aloita matkasi Finspångiin hankkimalla vuokra-auto kätevästi ja edullisesti Sixt Autovuokraamo Finspång Sonstorps Bilservicestä. Vuokra-auto Finspång Sonstorps Bilservicestä tuo matkaasi vapautta ja voit tutustua Finspångiin ja sen lähialueisiin haluamassasi aikataulussa. Finspång Sonstorps Bilservice -toimipisteemme löydät aivan tien 51 kupeesta, jonne on helppo saapua esimerkiksi julkisilla kulkuvälineillä keskustasta noin kymmenessä minuutissa ja jatkaa matkaa eteenpäin. Vuokra-auton nouto onnistuu myös kätevästi vuorokauden ympäri, minkä ansiosta voit aloittaa matkasi kätevästi sinulle sopivaan aikaan. Finspång Sonstorps Bilservice -toimipisteen vuokra-autovalikoimasta löydät matkaasi sopivan vuokra-auton ja lisäpalvelut, oletpa sitten työmatkalla, lomalla tai tarvitset vuokr-autoa muuhun käyttöön. Autokalustostamme löytyvät niin henkilöautot, farmarit, maasturit kuin urheilu- ja avoautotkin, mikäli haluat matkustaa tyylikkäästi.

Koe Finspång ja lähialueet helposti Sixtin vuokra-autolla

Valitse lisäksi tarvitsemasi lisäpalvelut kattavasta palveluvalikoimastamme, josta on saatavana esimerkiksi GPS-navigaattorit auttamaan reittivalinnoissa, lasten turvaistuimet perheen pienimmille sekä tavaratelineet ja suksiboksit, mikäli tarvitset lisätilaa tavaroillesi. Mikäli matkaseurueestanne löytyy useampi kuljettaja ja haluatte vaihdella ajovuoroa, voi vuokraukseen lisätä myös lisäkuljettajapalvelun.

Voit varata vuokra-auton Sixt Finspång Sonstorps Bilservicestä kätevästi verkkosivujemme tai mobiilisovelluksemme kautta tai puhelimitse. Sivuiltamme löydät monipuolisen vuokra-autovalikoimamme eri kategorioissa suosituimmilta ja luotettavimmilta merkeiltä aina uusimpina malleina. Tarjoamamme myös lisäpalvelut ja lisävakuutukset, kuten kolariturvan tai rengas- ja tuulilasiturvan, jotka tuovat mielenrauhaa matkallesi. Autovuokrauksen yhteydessä on mahdollista valita vuokra-auto dieselmoottorilla tai automaattivaihteistolla. Huomioithan, että voimme taata valitsemasi autokategorian, mutta emme tiettyä automallia. Autonvuokraukseen sisältyy aina vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää palveluistamme. Autamme sinua mielellämme löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Sixtin vuokra-autolla koet Finspångin ja sen lähialueet joustavasti ja kätevästi, juuri sinulle sopivalla tavalla!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - to.07:00 - 17:00
pe.07:00 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Finspång Sonstorps Bilservice NRKN01 Skäggebyvägen 50 612 44 Finspång 58.699890, 15.817690 +46-11146030

Sixt-toimipiste Finspång Sonstorps Bilservice NRKN01

Skäggebyvägen 50
612 44 Finspång
 
Puhelinnro +46-11146030

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service