Autonvuokraus
Gävle
Piilota
Ruotsi // Gävle
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Gävle

Sixt Autovuokraamo Gävle toivottaa matkailijat tervetulleiksi! Saapuessasi Gävleen on helpoin tapa napata allesi uusi ja laadukas vuokra-automme, joka kuljettaa sinut helposti liiketapaamiseen tai päiväretkelle. Sixtin autovalikoimaan kuuluu edullisia ja uusia autoja tunnetuimmilta automerkeiltä. Meiltä saat valita tarpeidesi mukaan kaikenlaiseen ajoon sopivan henkilöauton tai farmarin, vaativaampankin ajoon sopivan maasturin tai mahdollisesti tavarankuljetukseen sopivan pakettiauton. Ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme auttaa sinua viikon jokaisena päivänä ja kertoo Sixt Autuovuokraamo Gävlen autovaihtoehdoista mieluusti lisää.

 
 • Gävle Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Gävle Centralstation
  803 11 Gävle

  ma. - pe.07:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Gävle

  Sixt Autonvuokraus
  Rälsgatan 12
  802 91 Gävle

  ma. - pe.07:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Tutustu Gävleen perusteellisesti Sixtin vuokra-autolla

Gävleen ja sen lähiympäristöön on kätevä tutustua, kun vuokraat autosi Sixt Autovuokraamosta Gävlestä. Meidän valikoimaamme kuuluvat aina uudet ja laadukkaat merkkiautot, jotka takaavat sinulle mukavan ajokokemuksen. Takaamme sinulle auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Vuokra-autoihimme on mahdollista lisätä tarvittavat lisäpalvelut, jotka juuri tälle reissullesi tulevat olemaan tarpeellisia. Käytössäsi on vapaat kilometrit, joten ehkäpä GPS-navigaattori on hyödyllinen lisä ohjaamaan sinut kätevästi paikasta toiseen. Jos koko perhe on matkassa mukana, on lapsille hyvä lisätä turvalliset lastenistuimet vuokra-autoosi. Myös kauttamme saatava vakuutus on aina käytännöllinen ja takaa ajoreissuillesi mielenrauhan. Luotettava asiakaspalvelumme auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivan vaihtoehdon, jotta voit nauttia matkastasi vielä enemmän.

Viehättävä Gävle kutsuu Sixtin vuokra-autoilijaa

Ruotsin Gävle on kaunis kohde niin lyhyeksi kuin pidemmäksikin aikaa. Itse Gävlestä sekä sen lähialueilta löytyy runsaasti palveluita ja tapahtumia, joihin suuntaat nopeasti vuokra-autollasi. Gävlestä löytyy paljon kaikenlaista jokaiselle, kuten Gevalia-kahvipaahtimo kahvin ystäville sekä historian havinaa historiasta pitäville, sillä kierroksen voit aloittaa Pyhän Kolminaisuuden kirkosta, josta kierrosta voi jatkaa raatihuoneelle tai Gävlen linnaan. Kaupunki on myös kulttuurintäyteinen, sillä siellä voit vierailla konserteissa konserttitalossa. Sixtin vuokra-auto mahdollistaa kaiken tämän ja vielä enemmän, sillä sinulla on käytössäsi vapaat kilometrit, joten voit vapaasti valita, minne tie sinut vie ja mitä haluat juuri tällä matkalla kokea ja nähdä. Ota allesi edullinen Sixtin vuokra-auto Gävlestä ja tee reissusta ikimuistoinen!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service