Autonvuokraus
Gävle Päärautatieasema
Piilota
Ruotsi // Gävle // Gävle Päärautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Gävle Päärautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Gävle Centralstation
  803 11 Gävle SE +46-264551045
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: GVXX02
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 18:00
 
 

Matkusta Gävlessä helposti Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Gävlen rautatieasemalla Sixt Autovuokraamosta antaa matkallesi hyvän alun. Sixt Autovuokraamo Gävle Rautatieasema sijaitsee nimensä mukaisesti rautatieaseman yhteydessä, jolloin voit ottaa allesi Sixtin vuokra-auton vaikka heti kaupunkiin saapuessasi. Ruotsin itärannikolla sijaitsevasta Gävlestä on hyvät yhteydet myös muualle Ruotsiin esimerkiksi E4-moottorititä pitkin. Oletpa sitten saapumassa kaupunkiin junalla tai muulla tavoin, autonvuokraus Gävlen rautatieaseman toimipisteestämme onnistuu helposti ja kätevästi. Sixtin vuokra-autolla tutustut Gävleen haluamaasi tahtiin tai jatkat matkaa helposti muualle Ruotsiin. Gävlen rautatieaseman toimipisteellemme on helppo saapua junan lisäksi myös muualta kaupungista. Tämän toimipisteen vuokra-autovalikoimasta löydät kulloiseenkin reissuusi sopivan vuokra-auton riippumatta siitä, oletko liikkeellä työmatkan tai loman vuoksi, yksin tai suuremmalla seurueella. Valikoimastamme löytyvät kätevät henkilöautot, tilavat farmarit sekä vaativaankin maastoon sopivat maasturit.

Gävleen ja pitemmälle Sixtin siivittämänä

Laajasta lisäpalveluvalikoimastamme löydät esimerkiksi GPS-navigaattorit helpottamaan reittivalintoja, lasten turvaistuimet ja -kaukalot lasten kanssa matkustaville tai esimerkiksi suksiboksit ja tavaratelineet, mikäli tarvitset matkatavaroillesi lisää tilaa. Mikäli matkaseurueestanne löytyy useampi kuski, voi autonvuokraukseen lisätä myös lisäkuljettajapalvelun.

Voit varata vuokra-auton Sixt Gävle Rautatieasemalta kätevästi verkkosivuiltamme tai puhelimitse jo ennen matkasi alkua. Verkkoivuiltamme löydät aina ajan tasalla olevan, kattavan valikoimamme vuokra-autoja sekä monipuolisen kattauksen lisäpalveluita, joista voit valita omasi tarpeesi mukaan. Autovuokrauksen yhteydessä on myös mahdollista valita vuokra-auto dieselmoottorilla tai automaattivaihteistolla. Vuokra-autoon Gävlen rautatieaseman toimipisteellämme sisältyy kolmannen osapuolen vastuuvakuutus, mutta tämän lisäksi voit halutessasi valita varaukseen lisävakuutuksia, kuten kolariturvan tai rengas- ja tuulilasiturvan, joilla saat mielenrauhaa matkallesi. Jos sinulla on kysyttävää vuokra-autoistamme tai lisäpalveluistamme, ota yhteyttä, niin autamme sinua juuri sinun matkaasi sopivat palvelut. Huomioithan kuitenkin, että emme voi taata tiettyä automallia, vaan valitsemasi autokategorian. Vuokra-autolla voit matkustaa kätevästi ja joustavasti juuri oman aikataulusi mukaan. Hyppää siis Sixt vuokra-auton rattiin ja saa matkastasi Gävlessä enemmän irti!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Gävle Päärautatieasema GVXX02 Gävle Centralstation 803 11 Gävle 60.674852, 17.143822 +46-264551045

Sixt-toimipiste Gävle Päärautatieasema GVXX02

Gävle Centralstation
803 11 Gävle
 
Puhelinnro +46-264551045

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service