Autonvuokraus
Karlskoga
Piilota
Ruotsi // Karlskoga
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Karlskoga

Sixt Autovuokraamosta Karlskrogassa saat vuokrattua itsellesi auton kätevästi ja vaivattomasti. Helpoiten teet varauksesi verkkosivuillamme, josta saat myös ajantasaisen tiedon eri autokategorioiden saatavuudesta ja lisäpalveluista. Hieman ajankohdasta ja tarpeestasi riippuen voit vuokrata itsellesi esimerkiksi pienen tai keskikokoisen henkilöauton. Jos tarvitset enemmän tilaa matkustajille tai matkatavaroille, niin voit valita myös isomman henkilöauton tai farmarin. Isomman ryhmän kanssa matkustaessa voi olla helpointa varata tila-auto tai esimerkiksi minibussi, niin selviätte yhdellä autolla useamman pienen auton sijaan. Jos et löydä mieleistäsi autoa tai jokin muu askarruttaa, niin ole rohkeasti yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, jossa sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökuntamme.

 
 • Karlskoga/Delivery Service

  Sixt Autonvuokraus
  Delivery/Collection Service
  . Karlskoga

  ma. - pe.07:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Palvelualtis Sixt Autovuokraamo Karlskrogassa

Karlskrogan Sixt Autovuokraamo palvelee sinua vuokra-autoasioissa. Meiltä saat joustavat ehdot, sopivat hinnat ja tarvettasi vastaavan ajoneuvon. Automme ovat kattavasti vakiovarusteltuja ja niistä löytyy usein esimerkiksi vakionopeudensäädin ja ilmastointi. Muistathan myös, että Sixt Autovuokraamo voi taata varauksellesi vain tietyn autokategorian, ei tiettyä automerkkiä tai -mallia. Löydettyäsi sopivan vuokra-auton matkasi ajankohtaan voit lisätä samalle varaukselle erilaisia lisäpalveluita. Jos liikut Karlskrogan alueella ensimmäistä kertaa, niin navigaattorin lisääminen varauksellesi voi helpottaa ajamistasi huomattavasti. Turvallisuutta vuokraukseesi voit lisätä myös erilaisilla lisäturvilla, jolloin vahingon sattuessa voit keskittyä matkasi jatkamiseen. Parhaan ja ajantasaisimman tiedon erilaisista lisäpalveluista löydät usein suoraan verkkosivuiltamme.

Karlskroga, keskisen Ruotsin ytimessä

Karlskroga on nimeään kantavan kunnan taajama ja keskusta. Sen sijainti Örebron läänissä ja Karlstadin ja Örebron puolimatkassa tekee siitä houkuttelevan vierailukohteen. Kunnan taajama-alueella on kaiken kaikkiaan noin 27.000 asukasta. Kunnan sijainti Möckeln-järven ympärillä pitää huolen, että luonnonystäville riittää siellä näkemistä ja kokemista. Golfia pystyt pelaamaan upeissa maisemissa järven rannoilla sijaitsevilla kahdella golf-kentällä, johon pääset ketterästi Sixt Autovuokraamosta Karlskrogasta vuokraamallasi autolla noin 15 minuutissa. Karlskrogaan tutustumisen lisäksi voit jatkaa matkaasi esimerkiksi Örebrohon, josta löytyy hyvä valikoima erilaisia museoita, ravintoloita ja kauppoja. Sinne matka kestää noin puoli tuntia. Vuokra-auto on kätevä tapa lähteä valloittamaan keskistä Ruotsia ja me Sixt Autovuokraamo Karlskrogassa haluamme pitää huolen vuokra-autotarpeistasi, jotta voit keskittyä matkailuun.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service