Autonvuokraus
Karlskoga/Delivery Service
Piilota
Ruotsi // Karlskoga // Karlskoga/Delivery Service
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Karlskoga/Delivery Service: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Delivery/Collection Service
  . Karlskoga SE +46-58657400
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 17:00
 
 

Nauti ajamisesta Ruotsin teillä Sixtin avulla

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta ei voisi olla helpompaa kuin Karlskoga/Delivery Servicen kautta! Kerrot meille, minne haluat vuokra-autosi toimitettavan Karlskogassa ja me tuomme sen sinulle antamaasi osoitteeseen, jossa voit vain nousta luotettavan ja turvallisen vuokra-automme kyytiin ja suunnata sinne, minne haluat. Kätevää, eikö totta? Kun olet vuokraamassa autoa, ensimmäiseksi onkin mietittävä, millainen vuokra-auto Karlskogassa palvelee parhaiten matkasi tarkoitusta. Haluatko taloudellisen ja pienemmän kokoisen henkilöauton vai isomman ja tilavamman farmarin, jossa kulkee mukana perheenjäsenet tai kaverit sekä kaikkien matkatavarat? Tai haluatko kenties vahvasti suorituskykyisen ja tyylikkään maasturin? Tehtyäsi valinnan sopivasta vuokra-autosta Karlskoga/Delivery Servicen toimipisteessä ja ilmoitettuasi meille toimitusosoitteen, voit jäädä odottamaan innolla matkaasi, mutta jos mieleesi heräsi kysymyksiä autonvuokraukseen liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä joka päivä palvelevaan asiakaspalveluumme!

Vapauta itsesi aikataulujen paineesta Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamon vuokra-autot ovat aina mahdollisimman uusia, keskimäärin vain kolme kuukautta, joten ne tarjoavat miellyttävää ja turvallista ajoa, samalla kun Karlskoga/Delivery Service haluaa tehdä autonvuokrauksestasi helppoa ja siksi tarjoaa lisäksi vielä joukon erilaisia lisäpalveluita, joilla voi räätälöidä vuokra-autoaan. Epäiletkö löytäväsi oikeaan paikkaan tai oletko vain kyllästynyt kartanlukuun? Valitse navigointilaite ja jätä turha reiteistä stressaaminen. Huolestuttaako lasten mukaanlähtö matkalle? Älä turhaan huolehdi, sillä meiltä löytyvät turvalliset lastenistuimet, turvakaukalo vauvalle ja korokeistuin isommalle lapselle, joten koko perhe kulkee turvallisesti vuokra-auton kyydissä. Haluatko jakaa ajamista toisen henkilön kanssa? Valitse lisäkuljettajapalvelu, joka mahdollistaa sen, että nimeät useamman kuin yhden henkilön kuskiksi matkalle ja tällä tavoin voitte jakaa ajamisen helposti. Käy siis verkkosivuillamme tekemässä varaus ja klikkaa mukaan haluamasi lisäpalvelut, muista kuitenkin ottaa ajoneuvon suhteen huomioon, että lupaamme vain autoluokan, emme tiettyä ajoneuvomallia tai -merkkiä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Karlskoga/Delivery Service KSKC01 Delivery/Collection Service . Karlskoga 59.319100, 14.463350 +46-58657400

Sixt-toimipiste Karlskoga/Delivery Service KSKC01

Delivery/Collection Service
. Karlskoga
 
Puhelinnro +46-58657400

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service