Autonvuokraus
Köping
Piilota
Ruotsi // Köping
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Köping

Sixt Autovuokraamo Köping palvelee sinua kattavasti autonvuokraukseesi liittyen. Laaja vuokra-autovalikoima ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu mahdollistavat autonvuokrauksesi vaivattomasti ja helposti. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamossa on vaivatonta: valitset vain autokategorian ja haluamasi ajankohdan ja teet varauksen. Valikoimamme sisältää erikokoisia henkilöautoja, pienestä keskisuuriin ja suuriin. Isompaan tilantarpeeseen kannattaa varata farmari tai maasturi ja isommalle porukalle ehdottomasti tila-auto tai minibussi. Tarkista ajantasaisin tilanne erilaisten vaihtoehtojen saatavuudesta suoraan verkkosivuiltamme.

 
 • Köping Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Köping Tågstation
  73130 Köping

  ma. - pe.08:00 - 17:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo Köping tarjoaa ammattimaista autonvuokrausta

Sixt Autovuokraamo Köpingin palveleva henkilökunta ja kilpailukykyiset hinnat tekevät autonvuokrauksesta helppoa ja vaivatonta. Kattavasta valikoimastamme löytyvät erilaiset vuokra-autot ovat aina uudehkoja ja kattavasti vakiovarusteltuja. Normaalien varusteiden lisäksi autoissamme on usein ilmastointi ja vakionopeudensäädin. Vuokra-automme ovat aina tunnettujen merkkien uusimpia malleja. Muistathan kuitenkin, että Sixt voi taata ainoastaan tietyn autokategorian, ei välttämättä haluamaasi merkkiä ja mallia. Autokategorian lisäksi voit kätevästi lisätä varauksellesi erilaisia lisäpalveluita, kuten lisäturvapaketteja vahingon varalle, navigaattorin helpottamaan liikkumistanne ja turvaistuimet lapsille. Lisäkuljettajan lisääminen voi tulla kyseeseen, jos haluatte jakaa ajovastuuta useamman ihmisen voimin. Ajantasaisen saatavuustilanteemme tarkistat aina helpoiten verkkosivuiltamme tai asiakaspalvelustamme. Tarjoamme sinulle ammattitaitoista autonvuokrauspalvelua Köpingissä.

Köpingistä itään tai länteen

Köping on kunta, joka sijaitsee E18-tien varrella Örebron ja Västeråsin välissä keskisessä Ruotsissa. Kunnassa on reilu 25.000 asukasta ja sen sijainti mahdollistaa tehokkaan liikkumisen lähellä oleviin isompiin kaupunkeihin. Sijainti on saattanut vaikuttaa myös siihen, että eräs alueen parhaista autoalan ja tekniikan museoista sijaitsee Köpingissä vain muutaman minuutin automatkan päässä kunnan keskustasta. Ostoksia on helppo mennä tekemään E18-tien rampissa sijaitsevaan ostoskeskukseen, johon taitat Sixt Autovuokraamo Köpingistä vuokraamallasi autolla matkaa alle 10 minuuttia. Jos kaipaat vielä enemmän ostosmahdollisuuksia, ravintoloita, museoita tai muuta kulttuuria, niin reilun puolen tunnin matkan päässä sijaitsevat Örebro ja Västerås tarjoilevat niitä ja paljon muuta nähtävää ja koettavaa pitkäksi aikaa. OIit sitten Köpingissä työ- tai huvimatkalla, niin Sixt Autovuokraamo haluaa pitää huolen, että voit keskittyä matkaasi. Anna meidän huolehtia vuokra-autoasioistasi.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service