Autonvuokraus
Mölndal
Piilota
Ruotsi // Mölndal
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Mölndal

Jos etsit laadukasta vuokra-autoa, suuntaa Sixt Autovuokraamo Mölndaliin. Meiltä löydät laajan valikoiman uusia vuokra-autoja luotetuilta automerkeiltä. Autonvuokraus Mölndalissa on paras tapa tutustua sekä Mölndalin nähtävyyksiin, että läheiseen Göteborgin kaupunkiin. Vuokra-autolla ajat helposti myös muihin Länsi-Ruotsin kiinnostaviin kohteisiin.

 
 • Mölndal/BMW Bilia Group

  Sixt Autonvuokraus
  Göteborgsvägen 92
  431 37 Mölndal

  ma. - pe.07:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Tervetuloa Sixt Autovuokraamo Mölndaliin

Sixt Autovuokraamo tarjoaa ammattitaitoista autonvuokrausta Mölndalissa. Tutustu autovalikoimaamme ja lisäpalveluihimme helposti verkkosivuillamme ja varaa Sixt-vuokra-autosi kätevästi suoraan kotisohvaltasi jo ennen kohteeseen saapumista. Kattavasta valikoimastamme löytyy vuokra-auto kaikkiin tarpeisiin. Perheen kanssa matkustaessa tilava farmari on erinomainen valinta, sillä sinne mahtuvat perheen lisäksi kätevästi myös perheen matkatavarat. Maasturi tarjoaa hyvän ajokokemuksen haastavammissakin olosuhteissa ja on erityisen hyvä valinta matkan kohdistuessa erilaisiin luontokohteisiin. Henkilöauto taas on mukava ajaa ja helppo parkkeerata kaupungissa. Voit tehdä varauksen tiettyyn autokategoriaan, mutta emme voi luvata tietyn merkkistä tai mallista vuokra-autoa. Meillä on lisäksi kattava valikoima lisäpalveluita, joiden ansiosta matkasi sujuu entistä sujuvammin. Voit varata vuokra-autoosi esimerkiksi GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Sixtin osaava henkilökunta on aina valmiina vastaamaan autonvuokraukseen liittyviin kysymyksiisi ja auttamaan sinua löytämään sinulle sopivimman vuokra-auton ja lisäpalvelut. Voit olla asiakaspalveluumme yhteydessä viikon jokaisena päivänä!

Ota Mölndalissa allesi Sixtin vuokra-auto

Ruotsin länsirannikolla sijaitseva Mölndal on osa Suur-Göteborgin metropolialuetta ja sieltä ajaa Göteborgin keskustaan noin 15 minuutissa. Vuokra-autolla Mölndalista on siis helppo lähteä esimerkiksi huvittelemaan Pohjoismaiden suurimpaan huvipuistoon Lisebergiin, oppimaan uutta Universeum-tiedemuseoon tai vain nauttimaan Göteborgin tunnelmasta. Myös Mölndalissa riittää nähtävää. Yksi Mölndalin kohokohdista on opastettu kierros 1700-luvulla rakennetussa kuvankauniissa Gunnebo House -kartanossa, jonka jälkeen on mukava suunnata kävelylle kartanoa ympäröivään puistoon. Lisäksi Mölndalissa ollessaan kannattaa tutustua ainakin Kvarnbyn vanhaan teollisuusalueeseen ja Mölndalin vanhassa korttelissa sijaitsevaan kaupunginmuseoon. Vuokra-autolla Mölndalista käsin on helppo lähteä tutkimaan myös Ruotsin länsirannikkoa Göteborgin ulkopuolella. Esimerkiksi Marstrandin kaunis rannikkokaupunki on alle tunnin ajomatkan päässä ja Smögenin hurmaavaan kalastajakylään pääsee alle kahdessa tunnissa. Tutustu siis Sixt Autovuokraamo Mölndalin valikoimaan ja valitse sinulle sopiva vuokra-auto Ruotsin länsirannikon tutkimiseen.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service