Autonvuokraus
Mora-Siljan Lentoasema
Piilota
Ruotsi // Mora // Mora-Siljan Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Mora-Siljan Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Mora-Siljan flygplats
  79291 Mora SE +46-250666000
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MXX
Aukioloajat
ma. - pe.06:00 - 19:00
su.10:00 - 19:00
 
 

Sixt Autovuokraamo palvelee joustavasti Mora Siljanin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Mora Siljanin lentoasemalla palvelee sinua kokemuksella ja ammattitaidolla. Valikoimamme kattaa laadukkaita vuokra-autoja, jotka käyvät erilaisiin liikkumistarpeisiin. Voit tutustua paikkakuntaan näppärällä sedanilla. Farmarissa kulkevat perheen matkatavarat ja maastoautolla pääset vaivatta liikkumaan pitkin mutkaisia kyläteitä. Jos porukkaa on enemmän matkassa, reissua varten kannattaa valita tilava minibussi. Pakettiautolla kulkevat perille suuremmatkin tavaramäärät. Meiltä voi vuokrata myös premium-luokan loistoauton, joka sopii yhtä hyvin lomamatkalle kuin bisneskäyttöönkin. Sinulla on mahdollisuus vapaisiin ajokilometreihin ja lisäkuljettajaan. Saatat tarvita säästä riippuen matkaasi myös turvallisia talvirenkaita. Lisäpalveluina tarjoamme esimerkiksi vetokoukun, kattotelineen tai suksiboksin. Lisäturvaksi voit valita vaikkapa varkausvakuutuksen. Suosittelemme navigaattoria, joka tekee matkanteosta huoletonta. Mukaan voi valita myös lastenistuimia perheen eri-ikäisille lapsille. Autonvuokraus Mora Siljan lentoasemalla toimii luotettavasti ja pääset liikkeelle nopeasti.

Kentältä kätevästi kohti kaupunkia

Autonvuokraus Mora Siljanin lentoasemalla sujuu jouhevasti. Mora Siljan lentokenttä MXX on pieni kenttä. Se sijaitsee ajoreitistä riippuen noin 10 kilometrin matkan päässä samannimisestä kaupungista. Ajomatkan kesto on noin viisitoista minuuttia. Vuokra-auton varaaminen on viisainta tehdä jo etukäteen ennen matkalle lähtöä. Autovuokraamomme lentoasemalla suositteleekin tekemään varauksen mieluiten netissä tai puhelimitse. Emme voi luvata mitään tiettyä automallia käyttöösi, mutta voit valita luotettavista autoistamme tarkoitukseesi sopivan kategorian.

Kaupunki sijaitsee historiallisella Taalainmaalla

Varaa sopiva vuokra-auto Mora Siljanin lentoasemalta ja tutustu sillä kaupunkiin ja sen ympäristön mielenkiintoisiin maisemareitteihin. Mora-puukon kotipaikkana tunnettu kaupunki sijaitsee Siljan-järven lähistöllä. Se on eräs Ruotsin suurimmista järvistä, jonka rannoilla riittää erittäin kauniita ajoreittejä. Autonvuokraus Mora Siljanin lentoasemalta inspiroi kokeilemaan paikallisia nähtävyyksiä ja elämyksiä. Zorn Museum viehättää taiteesta kiinnostuneita matkailijoita. Tällä paikkakunnalla voi käydä katsastamassa myös teemapuisto Santaworldin ja Tomtenlandin tarjoamia virikkeitä. Voit ajaa alueelle myös hiihtämään tai tutustumaan menneiden vuosikymmenten hiihtokisoihin. Vasaloppet Museum valottaa kokoelmillaan Sälenistä Moraan hiihdettävän 90 kilometrin pituisen Vasaloppet-hiihtotapahtuman pitkää ja vaikuttavaa historiaa. Mora Golfklubb Drift AB tarjoaa mieluisaa viihdykettä golfin ystäville. Sinne ajat kaupungista noin kymmenessä minuutissa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.06:00 - 19:00
su.10:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Mora-Siljan Lentoasema MXX Mora-Siljan flygplats 79291 Mora 60.959611, 14.509678 +46-250666000

Sixt-toimipiste Mora-Siljan Lentoasema MXX

Mora-Siljan flygplats
79291 Mora
 
Puhelinnro +46-250666000

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä