Autonvuokraus
Örnsköldsvik
Piilota
Ruotsi // Örnsköldsvik
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Örnsköldsvik

Tarpeeseen kuin tarpeeseen, Sixt Autovuokraamo Örnsköldvikin valikoimasta löydät juuri sinulle sopivimman vuokra-auton. Saatavilla on useita eri kategorioita henkilöautoista hybrideihin, ja maastureista urheiluautoihin. Sixt on kansainvälinen autovuokraamoketju, joka palvelee sinua lähelläsi, melkein minne menetkin. Autonvuokraus Örnsköldvikissä tekee matkastasi vaivatonta ja voit nauttia lomasta perheesi parissa tai siirtyä huoletta paikasta toiseen työmatkalla. Autokalustomme kattaa laajan valikoiman vuokra-autoja Örnsköldvikissä eri tarpeisiin. Voit varata sujuvasti netissä tai puhelimitse etukäteen varmistaaksesi haluamasi ajoneuvokategorian saatavuus. Autovuokraamomme Örnsköldvikin keskustassa palvelee sinua tarjoten laadukkaimmat ja turvallisimmat ratkaisut vuokra-autotarpeisiisi, olitpa sitten loma- tai työmatkalla.

 
 • Umea Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Ankomsthallen, Arrival hall
  903 36 Umeå

  ma. - pe.07:00 - 23:00
  la.10:00 - 18:00
  su.10:00 - 22:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Umea Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Central Station
  903 28 Umeå

  ma. - pe.07:00 - 17:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Umeå Satama

  Sixt Autonvuokraus
  Blå vägen 4
  913 32 Holmsund

  ma. - su.08:00 - 24:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixtin vuokra-autolla voit nauttia liikkumisen vapaudesta huoletta

Autovuokraamomme Örnsköldvikissä tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-autoja taloudellisista henkilöautoista luotettaviin sedaneihin, farmareihin ja maastureihin, sekä luksusta henkiviin urheiluautoihin. Valitettavasti emme voi luvata tiettyä automerkkiä, mutta pyrimme tarjoamaan juuri sinulle sopivan ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta. Kattava palvelumme sisältää valikoiman useita eri lisävarusteita, kuten esimerkiksi kattotelineen, jossa kuljetat vaikkapa talviurheiluvälineet tai polkupyörän, lastenistuimen perheen pienimmille ja navigaattorin, joka ohjaa sinut perille haluamaasi osoitteeseen. Tutustu myös monipuolisiin lisävakuutuspalveluihimme, jotka pitävät puolestaan huolen siitä, että autonvuokraus Sixtiltä Örnsköldvikissä on turvallinen ja miellyttävä kokemus.

Tutustu Örnsköldvikiin Sixtin vuokra-autolla

Örnsköldvik on vajaan 30.000 asukkaan taajama Västernorrlandin läänissä, joka sijaitsee samannimisessä Örnsköldvikin kunnassa. Lukuisat viihtyisät kahvilat ja putiikit kutsuvat sinua kokemaan tämän Pohjanlahden taajaman eloisan sykkeen. Taajaman keskustasta löydät myös suuria gallerioita ja kulttuurielämyksiä, jotka rikastuttavat vierailuasi unohtumattomilla elämyksillä.

Lyhyen ajomatkan päässä taajamasta löydät myös yhden Ruotsin suosituimmista kylpyläkohteista. Paradiset on koko perheen rentoutumiseen sopiva lomakohde, tai halutessasi voit nauttia kylpylän tarjonnasta vaikkapa työmatkasi aikana.

Örnsköldsvik on luontoretkeilijän unelmakohde, sillä siellä sijaitsee myös Skuleskogenin kansallispuisto, joka on osa Höga kustenin kohonnutta rannikkoaluetta. Retkeily luonnossa on kätevästi ulottuvillasi vuokratessasi vuokra-auton meiltä Sixtiltä Örnsköldvikissä. Nauttia upeasta luonnosta yli 3000 hehtaarin alueella. Alueella on mahdollista harrastaa muun muassa kalastusta, ja perheen pienimmätkin viihtyvät kansallispuiston leikkipuistoissa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service