Autonvuokraus
Örnsköldsvik Lentoasema
Piilota
Ruotsi // Örnsköldsvik // Örnsköldsvik Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Örnsköldsvik Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Örnsköldsvik Flygplats
  896 91 Husum SE +46-660-12112
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: OER
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 20:00
 
 24 h palautus

Sixt autonvuokraus Örnsköldsvikin lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo tarjoaa monipuolisia autonvuokrauspalveluita Örnsköldsvikissä, joka on Ruotsin Västernorrlandin läänissä sijaitseva kunta. Autokalustomme palvelee erilaisia matkaajia monipuolisesti. Kätevät sedanit ja hatchback-mallit kulkevat näppärästi kaupunkiajossa, kun taas erämaisemiin suunnatessa matkaajaa miellyttävät tehokkaat maasturit. Minibussit tarjoavat mahdollisuuden matkustaa mukavasti isommallakin porukalla, oli kyseessä sitten perheen, kaveriporukan tai firman matka. Kaikkiin automalleihin tässä toimipisteessä kuuluvat maksutta vapaat ajokilometrit ja talvirenkaat. Autonvuokrauksemme Örnsköldsvikin lentoasemalta on helppo löytää, kun seuraat opasteita autonvuokrausalueelle.

Nappaa näppärästi vuokra-auto Örnsköldsvikin lentoasemalta ja aloita matkasi sujuvasti

Sixt Autovuokraamo Örnsköldsvikin lentoasemalla, OER, palvelee monipuolisesti alueella matkustavia turisteja ja työmatkalaisia. Lentoasemalta on matkaa kaupungin keskustaan 25 kilometriä, jonka taitat vajaassa puolessa tunnissa. Autonvuokraus Örnsköldsvikin lentoasemalta on kätevä tapa suunnata myös lähiseuduille, kuten Nordmalingsiin tai Husumiin. Voit noutaa ja palauttaa vuokra-auton aukioloaikojen ulkopuolella. Jos matkasuunnitelmasi yllättäen muuttuvat, voit halutessasi palauttaa vuokra-auton myös kaupungin päärautatieaseman toimipisteeseen. Varaus kannattaa tehdä etukäteen puhelimitse tai mobiilisovelluksen kautta. Otathan huomioon varausta tehdessäsi, että emme voi taata tiettyä automerkkiä tai -mallia. Sen sijaan takaamme autokategorian.

Ihaile ruotsalaisia perinnemaisemia vuokra-autosta käsin

Örnsköldsvik on luontomatkailijan ihannekohde. Jos kauniit vaellus- ja kiipeilyreitit jylhissä maisemissa kuulostavat unelmiesi lomalta, kannattaa suunnata tälle maailmanperintökohteenakin pidetylle alueelle. Vuokra-autolla pääset liikkumaan helposti kohteesta toiseen. Kunta sijaitsee maan mäkisimmällä rannikolla, ja aluetta kutsutaankin suurten korkeusvaihteluiden vuoksi Höga kusteniksi eli korkeaksi rannikoksi. Alueelta voit löytää Itämeren korkeimman ja jyrkimmän rantaviivan ja Skuleskogenin kansallispuiston. Miltä kuulostaisi majakoiden metsästys tai saarihyppely? Vuokra-autolla matkustaminen avaa alueen kauniit kohteet uudella tavalla. Lähde tutustumaan Ulvön, Trysundan ja Strängin idyllisiin saariin ja Skeppsmalenin ja Skagshamnin tunnelmallisiin kalastajakyliin. Auringonpalvojan kohde toivottaa tervetulleeksi upeilla hiekkarannoillaan, joista tunnettuja ovat Gullvik ja Salusand. Kunnan vilkas keskusta-alue tarjoaa kulttuuria ja tapahtumia ympäri vuoden. Koe ruotsalainen yhteislaulukulttuuri kesän ulkotapahtumissa. Koko perhe voi pulahtaa Paradiset-kylpylän altaisiin vilvoittelemaan tai lämmittelemään. Urheiluhullu voi suunnata talvilajien pariin mäkihypystä hiihtoon tai seurata kotijoukkueen tiukkaa ottelua Fjällräven Centerin modernilla jääkiekkoareenalla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Örnsköldsvik Lentoasema OER Örnsköldsvik Flygplats 896 91 Husum 63.411310, 18.992220 +46-660-12112

Sixt-toimipiste Örnsköldsvik Lentoasema OER

Örnsköldsvik Flygplats
896 91 Husum
 
Puhelinnro +46-660-12112

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service