Autonvuokraus
Säve
Piilota
Ruotsi // Säve
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Säve

Sixt Autovuokraamoita Säven kaupungin lähistöllä löytyy useampikin, sillä tällä hetkellä itse kaupungissa meillä ei ole toimipistettä. Mutta olet sitten matkalla Säveen loman tai työn merkeissä, niin meiltä voit vuokrata varmasti jotain tarpeisiisi sopivaa. Lähimmät autovuokraamomme Sävestä katsottuna löytyvät Göteborgista, jossa voit valita paristakin eri toimipisteestä. Voit siis joustavasti valita sen toimipisteen, joka aikataulujesi sekä vuokra-autotarpeidesi osalta sopii sinulle parhaiten. Valikoimissamme on aina henkilö- ja farmariautoja, ja suurimmassa osassa toimipisteitämme löydät myös maastoautoja. Joistakin löydät myös hieman erikoisempia kategorioita, kuten avo- sekä urheiluautoja sekä pakettiautoja. Muista tarkastaa kaikkien lähistön autovuokraamojemme aukioloajat sekä yhteystiedot etukäteen, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Ja mikäli tarvitset vuokra-autoa yrityksen nimiin, niin voit kääntyä suoraan myyntipalvelumme puoleen.

 
 • Göteborg Lentoasema Landvetter

  Sixt Autonvuokraus
  Landvetter Flygplats
  438 80 Landvetter

  ma. - pe.07:00 - 23:30
  la.09:00 - 16:00
  su.12:00 - 21:00
  Juhlapyhä09:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Göteborg Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Nils Ericsonsplatsen 4
  41103 Göteborg

  ma. - pe.07:00 - 19:00
  la.08:00 - 15:00
  su.12:00 - 16:00
  Juhlapyhä08:00 - 13:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Boras Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Borås Centralstation
  504 35 Borås

  ma. - pe.07:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Borås

  Sixt Autonvuokraus
  Göteborgsvägen 35
  504 35 Borås

  ma. - pe.07:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Säven kaupungin lähistöllä

Vaikka autovuokraus Säven kaupungissa ei kauttamme onnistukaan, niin sinne suunnatessa matkan varrelta löytyy useampikin Sixtin autovuokraamo. Etelästä tullessa Göteborgin kaupungista löytyy parikin toimipaikkaa, kuten myös pohjoisen suunnasta tullessa Trollhättanista. Vuokra-autojemme valikoimat voivat vaihdella hieman toimipisteittäin, mutta kaikkialta on aina saatavilla henkilö- ja farmariautoja. Maastureitakin voit vuokrata lähes poikkeuksetta, ja urheilu- sekä avoautonkin kyytiin pääset usean toimipisteemme kautta. Mikäli taasen etsit pakettiautoa, tulee sinun olla hieman tarkempi autovuokraamoa valitessasi, mutta sellaisenkin vuokraaminen kyllä onnistuu. Haluamme kuitenkin muistuttaa sinua, että emme voi taata käyttöösi tiettyä automallia, vaan ainoastaan tietyn autokategorian. Kaikki vuokra-automme ovat kuitenkin keskimäärin vain noin 3 kuukautta vanhoja, joten mallista riippumatta käytössäsi on aina melkein tuliterä auto. Kysy myös toimipisteistämme etukäteen erilaisten lisävarusteiden vuokraamisen mahdollisuutta. Pienten lasten kanssa matkustaville tulee lastenistuin olemaan hyödyllinen, kuten myös GPS-navigaattori heille, joille seutu ei ole ennestään tuttua.

Vuokra-autolla Säven kaupunkia kohti

Säven pieni kylä sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä Göteborgin lentokentästä Ruotsin lounaisosassa lähellä rannikkoa. Kylästä on Göteborgiin matkaa hieman päälle 20 kilometriä, joten vuokra-autolla matka ei ole todellakaan mikään este. On Säven matkasi tarkoitus sitten loma tai työ, niin pääset aina kaupungin riennoista maaseudun rauhaan ja päinvastoin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service