Autonvuokraus
Sandviken
Piilota
Ruotsi // Sandviken
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Sandviken

Sixt Autovuokraamo Sandvikenissa toivottaa sinut tervetulleeksi Gävlen kuntaan! Olet sitten työ- tai lomamatkalla, matkasi alussa tai sitä jatkamassa, löydät meiltä varmasti tarpeisiisi sopivan vuokra-auton. Vuokra-autojen valikoimastamme löydät perusvarmat henkilö- sekä farmariautot, vaikeakulkuisemmille teille sopivat maasturit sekä suuretkin tavaramäärät kuljettavat pakettiautot. Tarkistathan kuitenkin ajoissa toimipisteidemme vuokra-autovalikoiman, sillä se saattaa vaihdella toimipisteittäin. Samalla sinun kannattaa myös tarkistaa toimipisteidemme aukioloajat sekä sijainnin, jotta voimme varmasti palvella sinua, kun tarvitset autonvuokrausta Sandvikenissa. Ystävällinen henkilökuntamme auttaa niin henkilö- kuin yritysasiakkaitakin. Mikäli haluat vuokrata auton yrityksen laskuun, niin pyydämme sinua ottamaan suoraan yhteyttä myyntipalveluumme.

 
 • Sandviken Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Stationsgatan 1
  811 33 Sandviken

  ma. - pe.07:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Sandviken

  Sixt Autonvuokraus
  Gaevlevaegen 98
  811 40 Sandviken

  ma. - pe.07:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Sandvikenissa on vaivatonta Sixtin avulla

Emme turhaan ole kasvaneet yhdeksi maailman tunnetuimmista autovuokrausyrityksistä, sillä teemme aina parhaamme, että sinä löytäisit meiltä juuri sopivan vuokra-auton. Voit aina joustavasti peruuttaa tai muuttaa varaustasi ilmaiseksi, mikäli maksat vuokra-auton vasta sitä noutaessasi. Emme myöskään koskaan peri mitään piilokuluja esimerkiksi luottokortilla maksamisesta. Autovuokraamomme Sandvikenissa tarjoaa käyttöösi valikoiman henkilö- ja farmariautoja, joiden avulla pystyt liikkumaan ketterästi paikasta toiseen. Ja mikäli mielessäsi on haastavammille teille ja kenties jopa off-roadille suuntautuvat retket, niin suosittelemme maasturin vuokraamista. Tai kenties kaveriporukkasi tai yrityksesi tarpeet vaativat ajopeliä, joka kuljettaa ison määrän tavaroita ja varusteita. Tällöin osasta toimipisteistämme voit myös vuokrata pakettiauton. Huomioithan kuitenkin, että emme voi taata sinulle tiettä automallia vaan ainoastaan toiveittesi mukaisen autokategorian. Kaikki automallimme ovat kuitenkin vain noin kolme kuukautta vanhoja, joten vuokra-autojemme laatu pysyy varmasti vakaana mallista riippumatta. Tiedustele Sandvikenin autovuokraamostamme myös lisävarusteita, kuten GPS-navigaattoria tai lastenistuinta.

Vuokra-autolla Sandviken tutuksi

Storsjön-järven rannalla lepäävä Sandviken kutsuu rentoutumaan kauniin luonnon helmaan ja kuuntelemaan historian havinaa. Alueelta löytyy paljon entisaikojen elämästä kertovia museoita sekä tutustumisen arvoisia vanhoja ruukkeja sekä pieniä kyliä. Niihin pääset tutustumaan helposti Sixtiltä vuokraamallasi autolla. Itse kaupungissa voi tietenkin nauttia nykyajan mukavuuksista syömällä hyvin paikallisissa ravintoloissa tai rentoutumalla kylpylässä. Golfaajat voivat taasen harjoitella svingiään läheisellä Högbon golfkentällä. Ja jos haluaa tutustumaan isompiin ympyröihin, niin isompi Gävlen rantakaupunki on vai n. 15 kilometrin päässä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service