Autonvuokraus
Södertälje
Piilota
Ruotsi // Södertälje
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Södertälje

Sixt Autovuokraamot Södertäljeen matkustaessasi toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi! Itse Södertäljessä meillä ei ole toimipistettä, mutta löydät varmasti aikatauluihisi sopivan vuokrauspisteen matkasi varrelta. Esimerkiksi Tukholmaan ei ole pitkä matka, ja meillä onkin kaupungissa useita eri toimipisteitä. Osa niistä on avoinna joka päivä ja osalla on 24 tunnin nouto ja/tai palautus, joten jokin niistä sopii varmasti myös sinun tarpeisiisi. Tällä hetkellä myös kaikki lähimmät toimipisteemme tarjoavat samaa laajaa vuokra-autovalikoimaa eli meiltä voit vuokrata sekä henkilö- että farmariauton, maasturin, pakettiauton ja jopa urheilu- tai avoauton. Autonvuokraus Södertäljeen päin mentäessä ajettaessa sujuu kauttamme siis varmasti mainiosti kiitos laajan vuokra-autovalikoimamme! Suosittelemme kuitenkin varmistamaan vuokra-autovalikoimat sekä toimipisteidemme aukioloajat sekä sijainnin nettisivuiltamme ennen matkaasi. Muistathan myös, että voit aina palauttaa auton eri toimipisteeseen kuin mistä sen noudit. Näin ollen et ole sidottu palaamaan takaisin alkuperäiseen vuokrauspisteeseen. Autovuokraamomme Södertäljen lähistöllä palvelevat tietenkin myös yritysasiakkaita, jotka voivat olla suoraan yhteydessä myyntipalveluumme.

 
 • Södertälje/Werksta

  Sixt Autonvuokraus
  Industrivägen 21
  151 38 Soedertaelje

  ma. - pe.08:00 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Södertäljeen matkustaville

Sixtiltä autoa vuokratessasi voit olla varma, että sopimukseen ei sisälly koskaan mitään piilokuluja, kuten esimerkiksi veloitusta luottokortilla maksamisesta. Myöskin varauksen peruutus tai sen muuttaminen ovat täysin ilmaisia, mikäli maksat vasta noudon yhteydessä. Kaikki vuokra-automme ovat lisäksi keskimäärin kolme kuukautta vanhoja, joten sinulla tulee aina varmasti olemaan käytössäsi lähes tuliterä ajoneuvo. Vaikka emme pystykään takaamaan sinulle tiettyä automallia käyttöösi, vaan ainoastaan haluamasi autokategorian, niin olemme varmoja, että löydät jotain sinulle sopivaa. Henkilö- ja farmariautomme sopivat niin yksin matkaaville kuin isommalle porukallekin. Maastoautot taasen sopivat heille, jotka pitävät ajosta asfalttiteiden ulkopuolella, ja avo- sekä urheiluautot vauhdin huumaa rakastaville. Ja pakettiauton vuokraus on ainoa vaihtoehto silloin, kun tarkoitus on siirtää paljon tavaraa paikasta toiseen.

Vuokra-autolla Södertäljessä

Vain hieman Tukholman ulkopuolella sijaitseva Södetälje on pittoreski, kanaalin halkaisema kaupunki. Siellä voit käyskennellä leppoisasti kanaalin vartta ja vieraille monissa museoissa sekä esimerkiksi Tom Tits Experiment -tiedenäyttelyssä. Kesäisin voi nauttia uimisesta useilla eri rannoilla tai ajaa auto hieman kauemmas ja samoilla luonnonpuistoissa sekä useiden lähellä sijaitsevien järvien rannoilla.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service