Autonvuokraus
Sveg
Piilota
Ruotsi // Sveg
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Sveg

Sixtin autovuokraamo Svegissä palvelee sinua laadukkaasti viikon jokaisena päivänä. Tarjoamme käyttöösi monipuolisesti varustellun autovalikoiman yhdistettynä useilla hyödyllisillä lisäpalveluilla. Olitpa liikeellä yksin tai yhdessä muiden kanssa, löydät tarpeittesi mukaisen ajopelin meiltä. Kaikki vuokra-autot ovat uusia, keskimäärin noin kolme kuukautta vanhoja autoja. Tutustu kalustoon ja palveluihin verkkosivullamme ja valitse itsellesi sopivan kokoinen auto matkasi ajaksi.

 
 • Sveg Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Flygplatsvägen 5
  842 93 Sveg

  ma. - pe.07:00 - 18:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

 • Sveg

  Sixt Autonvuokraus
  Helagsgatan 2
  842 33 Sveg

  ma. - pe.09:00 - 16:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

Hanki vaivattomasti vuokra-auto Svegissä

Sixtin autovuokraamon tavoitteena on asiakkaan näkökulmasta onnistunut autonvuokraus Svegissä. Siksi tarjoammekin sekä autokaluston että palveluiden suhteen erityyppisiä vaihtoehtoja. Vähän tilaa tarvitsevat voivat vuokrata pienen ja taloudellisen henkilöauton, kun puolestaan perheille tai ryhmille oikea auto on suurempi sedan- tai farmarimalli. Minibusseihin mahtuu jopa kahdeksan tai yhdeksän hengen seurue mallista riippuen. Premium-luokan huolella valitut automme antavat bisnesmatkaajille asiaan kuuluvaa tyylikkyyttä. Varatessasi autoa voit valita autoluokan itsellesi, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi taata. Autovuokraamomme Svegissä tarjoaa useita tarpeellisia lisäpalveluja. Voit ostaa vakuutukseesi lisäturvana rengas- tai lasiturvan tai nimetä itsellesi lisäkuljettajan. Lapsiperheet saavat edullisesti vuokra-autoonsa Svegissä tarvittaessa vauvan turvakaukalon, lasten turvaistuimen tai korokeistuimen. Eikä talvikeleilläkään tarvitse huolestua, sillä vuokraamomme talvipaketista löytyvät talvirenkaat ja suksiboksi.

Ota kaikki irti autonvuokrauksesta Svegissä

Sveg sijaitsee Ruotsin keskiosissa ja se on Härjedalenin kunnan keskustaajama. Asukkaita on noin 2500. Taajaman miljöö on maaseutumaisen rauhallinen, joten vuokra-autoilu Svegissä on mukavan leppoisaa. Svegin kivikirkko on rakennettu 1840-luvulla ja siellä on nähtävillä historiallisia esineitä, muun muassa 1600-luvulta peräisin oleva alttarikaappi. Vuokra-autolla voit käydä vilkaisemassa tiettävästi maailman suurinta puukarhua. Neljällä jalalla seisova jättiotus on peräti 13 metriä korkea. Erityisesti lapsiperheiden kannattaa suunnata vuokra-autonsa keula kohti uudehkoa Svegin kylpylää, jossa on 25 metrin altaan lisäksi poreallas, vesiliukumäki ja hyppytorni. Tekemistä riittää, sillä vesijuttujen lisäksi rakennuksessa ovat myös kiipeilyseinä, lasten leikkialue ja kahvila. Golfarit voivat ajella vajaan kymmenen kilometrin päähän Byvalleniin testaamaan paikalliset väylät.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service