Autonvuokraus
Sveg Lentoasema
Piilota
Ruotsi // Sveg // Sveg Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sveg Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Flygplatsvägen 5
  842 93 Sveg SE +46-68010968
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: EVG
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 18:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Autonvuokraus Svegin lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Svegin lentoasemalla auttaa sinua pääsemään matkallasi hyvään alkuun, olitpa sitten työ- tai lomamatkalla näissä maisemissa. Vuokra-autovalikoimamme on erittäin korkealaatuinen ja kalustoomme kuuluvat vuokra-autot ovat keskimäärin kolme kuukautta vanhoja. Tässä toimipisteessä tarjoamme sinulle sekä taloudellisia henkilöautoja että käytännöllisiä farmareita. Edullisiin hintoihimme sisältyvät vapaat ajokilometrit ja kolmannen osapuolen vastuuvakuutus, samoin kuin tarvittaessa talvirenkaat. Näin ollen olipa keli tai matkasi pituus mikä tahansa, voit luottaa meihin. Voit halutessasi myös valita lukuisista lisäpalveluistamme vaikkapa GPS-navigaattorin pitämään sinut oikealla tiellä tai lisäkuskin. Autonvuokraus Svegin lentoasemalta on helppoa ja kätevää. Sixtin toimipiste sijaitsee lentokentän sisällä ja löydät sen pieneltä lentokentältä vaivatta kylttejä seuraamalla.

Svegin lentoasema (EVG)

Svegin lentoasemalta menee kaksi päivittäistä lentoa Tukholmaan. Ajomatka lentokentältä kaupunkiin kestää vaivaiset 10 minuuttia. Voit myös halutessasi palauttaa auton toiseen toimipisteeseemme Helagsgatanilla, mikäli se sopii suunnitelmiisi paremmin. Suosittelemme sinua tekemään varauksesi näppärästi joko verkkosivuillamme tai puhelimitse. Jos maksat autoa noutaessasi, mahdolliset muutokset tai peruutukset ovat maksuttomia, joten voit tehdä varauksesi huolettomin mielin. Huomioithan, että emme voi taata tiettyä automerkkiä tai -mallia, ainoastaan ajoneuvon kategorian. Asiantunteva palvelumme takaa, että löydät juuri sinulle sopivan vuokra-auton. Teemme kaikkemme, jotta autonvuokraus Svegin lentoasemalta sujuu ongelmitta.

Koe länsinaapuri vuokra-auton kyydissä!

Kuuluisa ruotsalainen dekkarikirjailija Henning Mankell kasvoi tämän pikkukylän maisemissa ja tänne sijoittuu myös hänen kirjansa Tanssinopettajan paluu. Kurt Wallander -fanit saattavat siis fiilistellä tässä pienessä kylässä idolinsa jalanjäljissä. Jämtland Härjedalenin alue on Ruotsissa kuuluisa kauniista villistä luonnostaan ja luonnonystäviä todellakin hemmotellaan lukuisilla aktiviteeteilla. Kesällä luonnossa voi patikoida, kalastaa ja soudella, kun taas talvella laskettelu ja hiihtäminen on suosittua hupia. Mikäli laskettelu, lumilautailu tai hiihtäminen kiinnostaa, Vemdalenin suosittu hiihtokeskus sijaitsee vain noin 60 kilometrin päässä. Alueen tärkein kaupunki Östersund tunnetaan kulinarismistaan ja se voi olla hyvinkin parin tunnin ajomatkan arvoinen käyntikohde! Mitä ikinä haluatkaan tehdä ja kokea, ottamalla allesi vuokra-auton Svegin lentoasemalta tutustut parhaalla tavalla tähän häkellyttävän kauniiseen alueeseen!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Sveg Lentoasema EVG Flygplatsvägen 5 842 93 Sveg 62.046302, 14.417575 +46-68010968

Sixt-toimipiste Sveg Lentoasema EVG

Flygplatsvägen 5
842 93 Sveg
 
Puhelinnro +46-68010968

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service