Autonvuokraus
Trollhättan
Piilota
Ruotsi // Trollhättan
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Trollhättan

Autonvuokraus Trollhättanissa on vaivatonta, kun suuntaat Sixtin palvelupisteelle. Ruotsin länsrirannikon upea luonto ja mielenkiintoiset kaupungit ovat kätesi ulottuvilla, kunhan vuokraat auton käyttöösi. Kesällä voit ajella maanteitä luksusavoautolla tai urheiluautolla. Mökkitielle sopii puolestaan maasturi. Jos olet liikenteessä työasioilla, taloudellinen ja luotettava henkilöauto on hyvä vaihtoehto. Sixtin kattavasta autovalikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivan vuokra-auton. Valittavanasi on myös useita lisäpalveluja, joilla voit täydentää vuokra-auton varustelua tarpeidesi mukaan. Autovuokraamomme Trollhättanissa auttaa sinua mielellään kaikissa auton vuokraamiseen liittyvissä kysymyksissä. Voit myös tutustua autovalikoimaan ja lisäpalveluihin Sixtin verkkosivuilla. Varauksen tekeminen onnistuu kätevästi verkossa tai puhelimitse kaikkina viikonpäivinä.

 
 • Göteborg Lentoasema Landvetter

  Sixt Autonvuokraus
  Landvetter Flygplats
  438 80 Landvetter

  ma. - pe.07:00 - 23:30
  la.09:00 - 16:00
  su.12:00 - 21:00
  Juhlapyhä09:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Göteborg Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Nils Ericsonsplatsen 4
  41103 Göteborg

  ma. - pe.07:00 - 19:00
  la.08:00 - 15:00
  su.12:00 - 16:00
  Juhlapyhä08:00 - 13:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Boras Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Borås Centralstation
  504 35 Borås

  ma. - pe.07:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Borås

  Sixt Autonvuokraus
  Göteborgsvägen 35
  504 35 Borås

  ma. - pe.07:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Skövde

  Sixt Autonvuokraus
  Trädgårdsgatan 10
  541 30 Skövde

  ma. - pe.08:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixtiltä saat luotettavan vuokra-auton ja asiantuntevaa palvelua

Olemme valinneet autokalustoomme vain uusimpia malleja suosituilta merkeiltä. Voit luottaa siihen, että vuokra-autosi on laadukas ja turvallinen. Sixtiltä saat aina toivomasi autokategorian, mutta valitettavasti emme voi luvata tiettyä mallia. Trollhättanissa saatavilla on esimerkiksi edullisia henkilöautoja, tyylikkäitä urheiluautoja ja vankkoja maastureita. Suuremmalle joukolle tai tavarankuljetukseen löytyy myös minibusseja ja pakettiautoja. Valitse sopiva vuokra-auto matkan tarkoituksen ja matkailijoiden lukumäärän mukaan. Varausta tehdessäsi voit valita erilaisia lisäpalveluja. GPS-navigaattori on hyödyllinen niin pienemmillä maanteillä kuin kaupungeissakin. Valitsemalla lisäkuljettajan voit jakaa ajo-osuudet useamman henkilön kesken. Vakuutukset tuovat lisäturvaa esimerkiksi rengasrikon yllättäessä. Heräsikö kysymyksiä autonvuokrauksesta Trollhättanissa? Voit aina kääntyä Sixtin henkilökunnan puoleen!

Kiertele Ruotsin länsirannikkoa Sixtin vuokra-autolla

Trollhättan sijaitsee Götajoen varrella, lähellä Ruotsin länsirannikkoa ja suurta Vänern-järveä. Katukuvassa näkyy vahvasti teollisuus. Tekniikasta kiinnostuneet voivat vierailla esimerkiksi Saabin autotehtaalla ja Volvon lentokonetehtaalla. Toisaalta vesistöjen läheisyys tekee kaupungista mainion matkailukohteen, ja auton vuokraaminen onkin suositeltavaa. Kun vuokraat auton Sixtiltä, pääset tutustumaan upeisiin luontokohteisiin. Esimerkiksi luonnonsuojelualue Ekopark Halle- och Hunnerberg tarjoaa vaelluspolkuja, vesiputouksia, historiaa ja upeat maisemat Vänern-järven ylle. Suuntaa vuokra-autolla Trollhättanista länteen, niin saat nauttia saaristomaisemista.

Trollhättanin lähellä sijaitsee useita idyllisiä kyliä ja kaupunkeja, joista ainakin Uddevalla ja Vänerborg ovat vierailemisen arvoisia. Retket naapurikaupunkeihin ja matkat ystävien kesämökeille taittuvat nopeasti ja turvallisesti vuokra-autolla. Aloita matkasi Sixt Autovuokraamo Trollhättanista!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service