Autonvuokraus
Trollhättan Vänersborg Lentoas
Piilota
Ruotsi // Trollhättan // Trollhättan Vänersborg Lentoas
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Trollhättan Vänersborg Lentoas: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Fyrstadsflyget
  46193 Trollhättan SE +46-520526025
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: THN
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 18:00
 
 24 h nouto
 • vuokra-auto toimipisteessä Trollhättan Vänersborg Lentoas

Sixt Autovuokraamo Trollhättan-Vänersborgin lentokentällä

Jos matkasi suuntautuu Trollhättan-Vänersborgin lentoasemalle, käy hakemassa Sixtin Autovuokraamosta vuokra-ajopeli allesi ja liikut kohteesta toiseen kaikkein sujuvimmin! Jos olet työmatkalla tai perhelomalla, on jokin laadukkaista henkilöautoistamme ja farmareistamme varmasti hyvä vaihtoehto ajopeliksesi. Pakettiautoihimme mahtuu suurempikin matkatavaramäärä, ja maastureillamme selätät hankalammatkin tieosuudet. Löydät meiltä käyttöösi myös virtaviivaiset urheiluautot, luksusautot ja avoautot, jos haluat kokea vauhdin hurmaa tai saada matkaasi ylellisyyden tunnetta. Tutustu myös kattaviin lisäpalveluihimme, joista voit valita esimerkiksi GPS-navigaattorin, rengas- ja tuulilasivakuutuksen tai autokategoriasta riippuen dieselmoottorin sujuvoittamaan matkaasi. Huomioithan, että voimme taata ainoastaan ajoneuvon kategorian, emme tiettyä merkkiä.

Autonvuokraus Trollhättan-Vänersborgin lentoasemalta on portti Lounais-Ruotsiin

Saapuessasi Trollhättan-Vänersborgin lentoasemalle löydät Sixtin Autovuokraamon kätevästi kentältä. Lentoasema on kansainväliseltä lyhenteeltään THN ja sijaitsee kahden kaupungin, Trollhättanin ja Vänersborgin, välissä. Sixtillä on alueella kaksi muuta toimipistettä, Bilia Group ja Ana skadeverkstad, joten pääset halutessasi suorittamaan noudon ja palautuksen myös niihin. Trollhättan sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä, Vänersborg noin kahdentoista kilometrin päässä, ja Göteborg vain noin tunnin ajomatkan päässä, joten Trollhättan-Vänersborgin lentoasemalta pääset vuokra-autolla todella näppärästi liikkeelle laajalle alueelle. Teet matkanteostasi vielä näppärämpää tekemällä varauksen helppokäyttöisillä nettisivuillamme jo ennen lomaasi, niin sinun ei tarvitse saavuttuasi kuin hypätä vuokra-auton rattiin ja antaa tien viedä.

Trollhättan-Vänersborgin alue on kuuluisa elokuvista ja Vänern-järvestä

Trollhättanin ja Vänersborgin alue tarjoaa matkailijalle niin elämyksiä luonnossa kuin elokuvien säihkettä. Autonvuokraus Trollhättan Vänersborgin lentoasemalta onkin näpsäkkä tapa tutustua molempiin kaupunkeihin. Trollhättanissa on kuvattu yli puolet Ruotsin pitkistä elokuvista ja siellä sijaitsevatkin Walk of Fame -katu ja Park of Fame, joissa molemmissa on nähtävillä Trollhättaniin kytköksissä olleiden elokuvatähtien kuvia. Kaupungissa on myös henkeäsalpaavan kauniita putouksia ja sulkuja, jotka ovat etenkin iltavalaistuksessa avautuessaan vaikuttava näky. Vänersborg sijaitsee Vänern-järven rannalla ja ekopuisto Halle-Hunnebergin rauhaan pääsee sieltä noin kymmenessä minuutissa. Kun valitset autonvuokrauksen Trollhättan Vänersborgin lentoasemalta, voit suunnitella matkastasi juuri omanlaisesi ja kokea alueen parhaat puolet!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Trollhättan Vänersborg Lentoas THN Fyrstadsflyget 46193 Trollhättan 58.316108, 12.350746 +46-520526025

Sixt-toimipiste Trollhättan Vänersborg Lentoas THN

Fyrstadsflyget
46193 Trollhättan
 
Puhelinnro +46-520526025

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service