Autonvuokraus
Uddevalla
Piilota
Ruotsi // Uddevalla
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Uddevalla

Autonvuokraus Uddevallassa on nopeaa ja vaivatonta Sixtin laajan autovalikoiman, ystävällisen palvelun ja erinomaisen sijainnin ansiosta. Meiltä löydät viimeisimmät automallit markkinoiden halutuimmilta merkeiltä. Miten olisi virtaviivainen avoauto kesäpäiville tai nelivetomaasturi maastoon ja mökkitielle? Työmatkalle ja perhelomalle voit valita taloudellisen henkilöauton tai farmariauton. Vuokra-auto helpottaa liikkumista Uddevallassa ja sen lähialueilla. Sixtin erilaisilla lisäpalveluilla voit tehdä matkastasi entistä turvallisemman ja mielekkäämmän. Tutustu rauhassa Sixtin autokategorioihin ja lisäpalveluihin verkkosivuillamme ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää. Tavoitat meidät puhelimitse viikon jokaisena päivänä, mutta suosittelemme tarkistamaan Sixt Autovuokraamon aukioloajat Uddevallassa.

 
 • Uddevalla/Bilia Group BMW

  Sixt Autonvuokraus
  Norgardsvägen 10
  451 75 Uddevalla

  ma. - pe.07:00 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Huoletonta matkailua Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Uddevallassa tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita vuokra-autoja ja ystävällistä asiakaspalvelua. Voit vapaasti valita ajoneuvon tarpeidesi mukaan. Autovalikoimaamme kuuluu edullisia henkilöautoja ja farmareita sekä loistokkaita urheilu- ja avoautoja vauhdista pitäville. Jos tavaraa tai matkustajia on enemmän, tilava maasturi tai minibussi voi olla oikea valinta. Huomioithan, että emme voi luvata tiettyä merkkiä tai mallia, ainoastaan valitsemasi autokategorian. Varauksen yhteydessä voit valita erilaisia lisäpalveluja. Matkustatko koko perheen voimin? Meillä on erikokoisia lastenistuimia. Oletko lähdössä veneilemään Ruotsin saaristoon? Sixtin vuokra-autoon saat lisäpalveluna vetokoukun trailerille. Lisävakuutus renkaille ja tuulilasille antaa mielenrauhan. Muista myös GPS-navigaattori, jotta löydät varmasti perille.

Ihaile Uddevallan saaristomaisemia vuokra-auton ikkunasta

Ihanteellinen sijainti Ruotsin länsirannikolla tekee Uddevallasta suositun lomakohteen. Kaupungin edustalla sijaitsee lukuisia saaria ja niemenkärkiä, joissa voit nauttia saariston tunnelmasta. Hyviä vierailukohteita ovat esimerkiksi Lysekil, Orust ja Skaftö. Olit sitten ystävien, kumppanin tai perheesi kanssa, näissä lomakohteissa vierähtää helposti päivä, jos toinenkin. Autonvuokraus Uddevallassa on suositeltavaa, jotta pääset sujuvasti saarille ja venesatamiin.

Uddevallan itäpuolella puolestaan odottavat perinteiset järvimaisemat. Vain lyhyen ajomatkan päässä kaupungista ovat esimerkiksi Bjursjön ja Grindsjön. Vaeltajien kannattaa vuokrata auto ja ottaa suunnaksi Herrestadsfjället. Jos kaipaat suuremman kaupungin menoa, matka Götebrogiin taittuu noin tunnissa. Suuntasit sitten pohjoiseen tai etelään, huolehdi, että Uddevallan silta löytyy listaltasi. Mikä olisikaan parempaa kuin ylittää se upealla Sixtin vuokra-autolla!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä