Autonvuokraus
Aalen
Piilota
Saksa // Aalen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Aaleniin

Sixt Autovuokraamomme Aalenissa ovat kätevä aloituspiste matkalla Aalenin kaupunkiin ja sen lähialueille. Autonvuokraus Aalenissa tarjoaa sujuvan keinon matkailuun, sillä kauttamme voit varata kulkuneuvon matkallesi juuri silloin, kun itse tahdot. Varauksen teko onnistuu kätevästi esimerkiksi sovelluksellamme, netissä tai puhelimitse, joten halutessasi voit hoitaa varauksen lisäpalveluineen jo hyvissä ajoin ennen matkasi alkua ja varmistaa, että pääset jatkamaan haluamiisi matkakohteisiin mahdollisimman pian kaupunkiin saavuttuasi. Olipa matkasi tarkoituksena sitten liiketapaaminen tai lomailu, vuokra-automme Aalenissa tarjoavat ratkaisun matkustustarpeisiisi. Taloudellinen henkilöauto on oivallinen valinta niin yksin matkaaville, pariskunnille kuin työkeikallekin. Koko perheen matkailuun miellyttäviä kilometrejä puolestaan tarjoavat tilavat perhemallin farmariautomme, joissa riittää tilaa niin matkustajille kuin matkatavaroillekin tuliaisia unohtamatta.

 
 • Essingen bei Aalen

  Sixt Autonvuokraus
  Ferdinand-Porsche-Str. 5
  73457 Essingen

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.09:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Ajamisen varmuutta Sixtin lisäpalveluilla

Autonvuokraus Aalenin alueella tarjoaa mukavan tavan liikkua paikasta toiseen. Entistäkin vaivattomampaa matkantekoa varten suosittelemme lisäämään matkallesi valinnaisia lisäpalveluita makusi mukaan. Onko suunnitelmissasi nauttia täysin rinnoin Saksan autobaanoista ja suunnata pidemmälle road tripille? Vapaiden ajokilometrien valinnalla voit matkustella mielin määrin ilman vuokra-auton kilometrirajoituksia. Lisäpalveluina saatava GPS-navigaattori on näppärä kumppani, jonka avulla reittivaihtoehdot löytyvät kätevästi ja matkastasi tulee entistäkin sujuvampi. Perheiden turvalliseen matkantekoon tarjoamme laadukkaat ja sertifioidut lastenistuimet vauvan turvakaukaloista aina korokeistuimiin saakka. Sixt Autovuokraamostamme Aalenista voit valita käyttöösi myös valinnaisia lisäturvia, mikäli haluat lisätä ekstravarmuutta matkallesi hintaan kuuluvien vakuutusten lisäksi. Panethan ystävällisesti merkille, että varaus tehdään autokategoriaa kohti, yksittäisen automallin tai -merkin toteutumista puolestaan emme voi taata.

Vieraanvarainen Aalen tarjoaa monenlaista nähtävää

Aalenin kaupunki on viihtyisä matkakohde, ja kodikkuutensa vuoksi se on erinomainen tukikohta niin perhelomailijoille kuin muuten vain rauhallista matkakohdetta etsivillekin. Myös työmatkalla olevan kannattaa tutustua Aalenin kaupungin nähtävyyksiin ja lähialueiden mielenkiintoisiin kohteisiin. Suuntaa vuokra-autollasi vaikkapa keskustan liepeillä sijaitsevaan mielenkiintoiseen Limes-museoon tai aja muutaman kilometrin päässä keskustasta sijaitsevalle Aalbäumlen näköalapaikalle ja hurmaannu henkeäsalpaavan kauniista maisemista. Myös päiväreissut läheisiin isoihin kaupunkeihin, kuten tunnin ajomatkan päähän Stuttgartiin tai hieman kauempana sijaitseviin Müncheniin tai Nürnbergiin ovat helposti toteutettavissa vuokra-autolla Aalenista käsin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service