Autonvuokraus
Ahrensburg
Piilota
Saksa // Ahrensburg
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Koe vaivaton autonvuokraus Ahrensburgissa Sixtin avulla

Autonvuokraus Ahrensburgissa on helppoa ja mukavaa, kun vuokraat autosi Sixtin kautta. Sixt on saksalainen perheyritys, ja käytössämme on laadukas autokalusto, johon on saatavilla lukuisia vapaaehtoisia lisäpalveluita. Autovuokraamomme Ahrensburgissa tarjoavat käyttöösi helpon tavan matkustaa, sillä kätevän varauspalvelumme ansiosta voit hoitaa vuokra-autosi varauksen haluamallesi aikavälille jo ennen matkaasi. Näin saat noudettua vuokra-autosi nopeasti, ja sinulle jää enemmän aikaa nauttia ajastasi Ahrensburgissa. Ahrensburgin vuokra-autoistamme löydät jokaiselle budjetille soveltuvat vaihtoehdot. Taloudellisella sedanilla ajat miellyttävästi kukkaroa rasittamatta, kun taas ylellisempää vuokra-autoa toivovalle tarjoamme suorituskykyisten Premium-luokan valikoiman luotetuilta valmistajilta, kuten Audilta, Mercedes-Benziltä ja BMW:ltä. Perheille ja isommille ryhmille mukavia ajokilometrejä tuovat tilavat farmarimallin vuokra-automme sekä maasturit, joiden kyydissä pääset näppärästi myös Ahrensburgin luontokohteiden äärelle.

 
 • Ahrensburg

  Sixt Autonvuokraus
  Kornkamp 40
  22926 Ahrensburg

  ma. - pe.07:30 - 16:00
  la.08:00 - 12:00
  su.09:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Viimeistele onnistunut matkasi Ahrensburgiin Sixtin lisäpalveluilla

Sixt Autovuokraamomme Ahrensburgissa käynnistävät matkasi joustavasti. Laadukkailla vuokra-autoillamme Ahrensburgissa matkustaminen on ilo jo itsessään, ja entistäkin miellyttävämmän matkan aikaansaamiseksi tarjoamme käyttöösi lisäturvien ja -palveluiden valikoiman, josta voit valita mieleisesi lisämausteet matkallesi. Mikäli luvassa on paljon autoilua myös Ahrensburgin ulkopuolella, vapailla kilometreillä varustetulla vuokra-autolla kilometrisi taittuvat huoletta, sillä sinun ei tarvitse välittää päivän aikana mittariin kertyneistä kilometreistä. Oletko perhelomalla? Sixtin lisävarusteista löydät perheen pienten käyttöön sertifioidut lastenistuimet, joissa pikkuväen on mukavaa ja turvallista matkustaa. Haluatko entistäkin enemmän lisävarmuutta matkallesi? Autonvuokrauksesi hintaan sisältyvien vakuutusten lisäksi voit halutessasi valita varaukseesi lisämaksusta ekstravakuutuksia matkan varrella tapahtuvien yllätysten varalta. Olethan tietoinen jo varatessasi, ettei Sixt takaa yksittäisen automallin toteutumista, vaan vuokra-auton varaus koskee valitsemaasi ajoneuvokategoriaa.

Vuokra-autoillen koet Ahrensburgin parhaat palat

Autonvuokraus Ahrensburgista on mainio tapa liikkua kaupungissa ja sitä ympäröivillä alueilla. Pohjoisessa Saksassa sijaitseva Ahrensburg on valloittava pikkukaupunki, joka toimii oivallisena tukikohtana sekä huviretkeilijöille että liikematkalaisille. Kaupungin editse kulkeva autobaana A1 kuljettaa matkalaisen nopeasti myös muihin kohteisiin, kuten reilun puolen tunnin päässä sijaitsevaan eloisaan Hampuriin tai Ahrensburgista koilliseen sijaitsevaan Lyypekkiin. Ahrensburgin sisällä lähes pakollinen nähtävyys puolestaan on Ahrensburgin valkoisena hohtava renessanssin aikainen linna.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service