Autonvuokraus
Albstadt
Piilota
Saksa // Albstadt
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Käynnistä matkasi Albstadtiin Sixtin kautta

Sixt Autovuokraamomme Albstadtissa starttaavat matkasi Albstadtiin joustavasti. Autonvuokraus Albstadtista on kätevä keino kokea Albstadtin parhaat puolet omien aikataulujesi puitteissa, sillä Sixtin kautta voit valita autonvuokrauksesi ajankohdan itsellesi parhaiten sopivaksi. Albstadtin sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrella tarjoaa oivalliset puitteet vuokra-autoiluun, olipa matkasi tarkoitus sitten loma tai työtapaaminen. Sixtin laadukkaasta vuokra-autokalustosta löydät sopivan vaihtoehdon monenlaiseen makuun ja tyyliin. Farmarimallin vuokra-auto on oivallinen valinta, mikäli olet matkalla koko perheen voimin ja haluat varmistaa, että sekä matkustajat että matkalaukut mahtuvat mukavasti kyytiin jalkatilasta tinkimättä. Yksin matkaaville, pariskunnille tai pienemmille seurueille viihtyisiä kilometrejä puolestaan tarjoavat taloudelliset sedanimme. Mikäli etsit matkallesi ylellistä vuokra-ajoneuvoa, vuokra-autoistamme löydät myös laadustaan tunnetut valmistajat, kuten BMW:n, Mercedes-Benzin ja Audin.

 
 • Albstadt

  Sixt Autonvuokraus
  Berliner Str. 90
  72458 Albstadt

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Lisäpalvelut viimeistelevät autonvuokrauksesi Albstadtissa

Vuokra-automme Albstadtissa tarjoavat helpon tavan itsenäiseen matkustamiseen. Entistäkin yksilöllisempää matkantekoa varten Sixt Autovuokraamomme Albstadtissa tarjoavat käyttöösi myös valinnaisia lisäpalveluita, joista voit halutessasi valita sinulle sopivat ekstravarusteet ja lisäturvat. Suositeltaviin lisävarusteisiimme kuuluu esimerkiksi GPS-navigaattori, jonka apuun voit turvautua, mikäli Albstadtin alue ei ole sinulle ennestään läpikotaisin tuttu. Lasten kanssa matkustavalle tarjoamme laadukkaan valikoiman turvallisia lastenistuimia, ja halutessasi maksimoida turvallisuudentunteen voit lisätä varaukseesi myös vapaaehtoisia lisäturvia perushintaan kuuluvien turvien ja vakuutusten lisäksi. Albstadt on oivallinen kohde myös aktiivilomailuun, ja mikäli mukanasi on paljon matkatavaroita, voit varata lisäpalveluista käyttöösi tavaratelineen tai peräkoukulla varustetun vuokra-auton. Pyydämme kiinnittämään huomiota siihen, että varaus tehdään yksittäistä ajoneuvokategoriaa kohti, emmekä voi taata tietyn automallin saatavuutta varaushetkellä.

Kiehtova Albstadt tarjoaa monia mahdollisuuksia

Eteläisessä Saksassa sijaitseva viihtyisä Albstadtin kaupunki on mainio valinta sekä lomailuun että työmatkailijan tukikohdaksi. Vaihtelevien maisemien ansiosta Albstadtissa ja sen lähialueilla vuokra-autoilu tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää, ja tekemistäkin Albstadtissa löytyy ympäri vuoden. Aktiivilomailijalle autonvuokraus Albstadtista tarjoaa helpon tavan löytää lähiseudun parhaat hiihtoreitit ja patikointipolut. Mikäli haluat viettää päivän vesistön äärellä, matka kauneudestaan kuuluisalle Boden-järvelle taittuu Albstadtista noin puolessatoista tunnissa. Eloisa Stuttgartin kaupunki puolestaan sijaitsee vain noin tunnin ajomatkan päässä Albstadtista.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service