Autonvuokraus
Amberg/Oberpfalz
Piilota
Saksa // Amberg/Oberpfalz
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Koe Amberg Sixt Autovuokraamon avulla

Käynnistä matkasi vaivattomasti Sixt Autovuokraamosta Ambergista. Autonvuokraus Ambergissa on erinomainen tapa nähdä kaupungin parhaat puolet ja kätketyt helmet, ja Sixtin joustavan autonvuokrauspalvelun ansiosta voit sovittaa autonvuokrauksen sinulle sopivimpaan ajankohtaan. Vuokra-auto Ambergin Sixt Autovuokraamosta soveltuu mainiosti itsenäiseen matkantekoon, ja laajasta vuokra-autojen valikoimasta löydät joka kukkarolle soveltuvat vaihtoehdot. Taloudelliseen ajoon ja yksin tai kaksin matkaavalle edullisia kilometrejä tuovat kompaktit sedanimme, kun taas tilavalla farmariautolla matkustaminen on mainio vaihtoehto koko perheen voimin lomailijoille. Onko luvassa liiketapaaminen tai yritysmatka, ja haluat tehdä vaikutuksen liikekumppaneihisi? Hienostuneilla Premium-luokan vuokra-autoilla matkustat kokouksiin ja neuvotteluihin tyylillä.

 
 • Amberg/Siemens

  Sixt Autonvuokraus
  Werner-von-Siemens-Str. 48
  92224 Amberg

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Viimeistelty matka Ambergiin Sixt Autovuokraamon kautta

Autonvuokraus Ambergin alueen Sixt Autovuokraamosta tarjoaa oivalliset puitteet onnistuneeseen matkaan. Entistäkin mukavampia ajokilometrejä varten tarjoamme käyttöösi varauksen yhteydessä joukon lisäpalveluita, joista voit valita omasi tehdäksesi Ambergin-matkastasi itsesi näköisen. Lisäpalveluistamme voit valita käyttöösi esimerkiksi näppärän navigaattorilaitteen, jonka avulla löydät kätevät reittivaihtoehdot muutamalla klikkauksella. Perhelomailijoiden turvalliseen matkailuun tarjoamme laadukkaiden lastenistuinten valikoiman vauvojen turvakaukaloista isoimpien lasten turvaistuimiin ja vahvistettuihin korokeistuimiin. Halutessasi voit sisällyttää varaukseesi myös Sixtin tarjoamia lisäturvia, mikäli haluat lisävarmuutta matkallesi esimerkiksi vaurioiden tai muiden ikävien yllätysten varalta. Huomautamme ystävällisesti, että vuokra-auton varaus tehdään yksittäiseen ajoneuvokategoriaan, emmekä valitettavasti voi taata tietyn automallin toteutumista etukäteen.

Historian siipien havinaa Ambergin kaupungissa

Vuokra-auto Sixtiltä Ambergin alueella on mainio keino kokea tämän itäisessä Saksassa sijaitsevan kaupungin kiehtovimmat kohteet ja nähtävyydet. Vieraanvaraisen Ambergin historia ulottuu pitkälle keskiaikaan, ja Ambergissa voikin edelleen käydä ihailemassa monia kaupungin menneisyydestä muistuttavia kohteita. Voit vaikkapa parkkeerata vuokra-autosi lähistölle ja käydä ihailemassa Ambergin maamerkkiä, kauniisti vettä vasten piirtyvää Stadtbrillea. Tai suuntaa päiväretkelle lähialueelta löytyvien vaikuttavien linnanraunioiden äärelle, kuten noin kahdenkymmenen kilometrin päästä löytyvään Hohenburgiin tai noin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Prunnin linnaan. Myös Nürnbergin kaupunki on noin tunnin ajomatkan päässä Ambergista, joten voit tehdä helposti mukavan päiväretken Nürnbergiin vuokra-auton avulla ja ihastella samalla Baijerin alueen maisemia. Tervetuloa kokemaan vaivaton autonvuokraus Sixt Autovuokraamoon Ambergiin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service