Autonvuokraus
Augsburg Lentoasema
Piilota
Saksa // Augsburg // Augsburg Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Augsburg Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Flughafenstr. 6
  86169 Augsburg DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: AGB
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 16:30
la. - su.08:00 - 12:00
 
 24 h palautus

Sixtin autovuokraamo Augsburgin lentoasemalla

Sixt autonvuokraus Augsburgin lentoasemalla palvelee kaikkia kohteeseen saapuvia matkailijoita tarjoten kattavan valikoiman vuokra-autoja. Meiltä jokainen löytää varmasti omaan tarpeeseensa sopivan vuokra-auton. Toimipisteeltämme voi valita tavallisten henkilöautojen, perheille hyvin sopivien farmareiden, nelivetoisten katumaastureiden kuin minibussien ja pakettiautojenkin joukosta. Voit ottaa vuokraasi myös erilaisia lisävarusteita, kuten esimerkiksi GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Rajoittamattomat kilometrit tekevät ajamisesta paljon huolettomampaa, joten nekin kannattaa lisätä vuokraan. Myös vakuutukset ovat tärkeä osa auton vuokraamista. Jokainen vuokra-auto vakuutetaan tavallisella vakuutuksella, mutta meiltä saat myös kaikki vahingot kattavan vakuutuksen, joka on hyvä valinta erityisesti nuorille ja kokemattomille kuljettajille. Kun päämääräsi on Augsburgin lentoasema, eli AGB, kannattaa sinun kääntyä Sixtin puoleen.

Autonvuokraus Augsburgin lentoasemalla käy nopeasti

Augsburgin paikallinen lentoasema on kooltaan erittäin pieni. Sieltä lennetään kausittaisia lentoja Itävaltaan. Autonvuokrauksen toimipisteemme onkin helppo löytää, koska se sijaitsee aivan saapuvien terminaalin lähellä uloskäynnin vieressä. Auton avaimet noudetaan toimipisteeltä ja palautetaan samaan paikkaan. Auton voi palauttaa myös aukioloaikojen ulkopuolella, mutta siitä täytyy sopia etukäteen. Lentoasemalla saat vuokra-auton käyttöösi vain hetki koneen laskeutumisen jälkeen. Hoida siis autonvuokraus joko netissä tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Kaupunkiin tutustuminen käy helposti vuokra-autolla

Autonvuokraus Augsburgin lentoasemalla käy näppärästi, sillä kyseessä on sen verran pieni asema, joka palvelee pientä määrää turisteja kerrallaan. Vuokra-autolla sinä ja koko seurueesi voitte aloittaa loman välittömästi ja lähteä tutkimaan paikkoja. Koska kyseessä on vanha kaupunki Saksassa, löytyy sieltä paljon historiaa ja esimerkiksi erilaisia kirkkoja. Kuuluisimpia näistä ovat St. Ulrich & St. Afra ja 800-luvulla rakennettu katedraali. Hieman kauempana keskustasta sijaitseva tekstiili- ja tehdasmuseo kiinnostaa takuulla kaikkia ikään katsomatta. Vuokra-auton avulla kaupunkiin ja sen ympäristöön pääsee tutustumaan paremmin. Auto kannattaakin varata ennakkoon joko netistä tai puhelimitse. Näin koko lomaa ei tarvitse suunnitella, vaan autolla voi lähteä katsomaan paikkoja. Muista siis varata vuokra-auto Augsburgin lentoasemalta ja ota lomastasi kaikki irti.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 16:30
la. - su.08:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Augsburg Lentoasema AGB Flughafenstr. 6 86169 Augsburg 48.424060, 10.932050 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Augsburg Lentoasema AGB

Flughafenstr. 6
86169 Augsburg
 
Puhelinnro +49-8966060060

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service