Autonvuokraus
Bautzen
Piilota
Saksa // Bautzen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Vuokra-auto moneen eri tarpeeseen Bautzenin-matkalle

Sixt Autovuokraamo Bautzen on palveluksessasi etsiessäsi laadukasta autonvuokrausta Saksaan suuntautuvalle matkallesi. Täällä voit valita käyttöösi niin kätevästi kaupungin kaduilla sukkuloivan henkilöauton, sisätiloiltaan reilun farmarin kuin erilaisissa maastoissa kevyesti rullaavan maasturinkin. Valitsetpa edellä mainituista minkä tahansa kategorian, vuokraa auto Sixtiltä, ja nautit aina modernista, keskimäärin vain noin kolmisen kuukautta käytössä olleesta autokalustosta, johon kuuluvat mallit tulevat kaiken lisäksi tunnetuimmilta automerkeiltä. Varauksesi kruunaa joustavuus, nimittäin tähän toimipisteeseemme valitsemasi vuokra-auto on mahdollista palauttaa ympäri vuorokauden, kokonaan omien aikataulujesi mukaan. Tutustu nyt helppokäyttöiseen varaustyökaluumme, ja olet jo askelta lähempänä upeaa autonvuokrauskokemusta Bautzenissa!

 
 • Dresden Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Wilhelmine-Reichard-Ring 1
  01109 Dresden

  ma.07:00 - 18:00
  ti. - pe.07:00 - 21:00
  su.17:30 - 23:15
  Juhlapyhä12:00 - 20:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Görlitz

  Sixt Autonvuokraus
  Bahnhofsstrasse 74
  02826 Görlitz

  ma. - pe.07:30 - 17:00
  la.08:00 - 11:00
  su.09:00 - 11:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Dresden Länsi 24h

  Sixt Autonvuokraus
  Hamburger Str. 11
  01067 Dresden

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Cottbus Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Vetschauer-Str. 12
  03048 Cottbus

  ma. - pe.07:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Tuunaa Sixtin vuokra-autostasi sinua palvelevin kokonaisuus

Varaukseen siirryttyäsi pidäthän mielessäsi, että Sixt Autovuokraamo voi taata Bautzenin-lomallesi tai -työmatkallesi ainoastaan autokategorian, mutta ei kuitenkaan tarkkaa ajoneuvomallia tai -merkkiä. Ennen varaamisen aloittamista on myös hyvä huomioida, että erilaiset lisäturvat ja muut palvelut ovat lisättävissä varauksen teon yhteydessä. Tämä siitä syystä, että maksat vain ja ainoastaan niistä palveluista, joista koet olevat hyötyä sinun vuokra-autossasi, etkä mistään ylimääräisestä. Valittavanasi meillä ovat muun muassa vapaaehtoinen henkilövakuutus, matkan jatkumisturva, vapaat ajokilometrit tai lisäturvaa mukanaan tuovat kolariturva ja lasi- ja rengasturva. Höystä vielä vuokra-autosi laadukkaalla GPS-navigaattorilla reittien löytämistä helpottamaan, tai lasten turvaistuimilla, mikäli mukana matkalla kulkee perheen pienimpiä.

Vuokra-autolla kauniin Bautzenin valloitukseen

Saksin osavaltiossa, Spree-joen varrella sijaitseva Bautzen on kulttuurikeskus, jossa riittää matkalaiselle ihmeteltävää useammaksikin päiväksi. Tämä alun perin slaavilainen kylä loistaa tänä päivänä upealla komeudellaan, jota ei voi kuin ihastella. Historiallisessa Bautzenissa nautit monien maistuvien ravintoloiden tarjonnasta, ja löydät niitä upeista vanhoista rakennuksista. Historialliset maamerkit ja monumentit vievät mukaansa aikamatkalle, ja täältä voit myös halutessasi suunnata näppärästi päiväretkelle tai ostosmatkalle Dresdeniin. Tämä kaikki on koettavissa helpoimmin, kun käytössäsi on Sixtin vuokra-auto Bautzeniin suuntautuvalla matkallasi. Näin otat kaiken irti matkastasi ja kuljet koko matkasi ajan vapaana kuin tuuli, vailla julkisen liikenteen mukanaan tuomia rajoituksia aikataulujen suhteen!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service