Autonvuokraus
Bergisch Gladbach
Piilota
Saksa // Bergisch Gladbach
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bergisch Gladbach

Sixt Autovuokraamo Bergisch Gladbach on erinomainen lisä matkasuunnitelmiin, kun laadukkaat autonvuokrauspalvelut ovat tarpeen. Bergisch Gladbachin keskustasta löytyvälle toimipisteellemme voit varata esimerkiksi sukkelasti kaupunkien kaduilla suihkivan henkilöauton tai mainiota lisätilaa tarjoavan farmarin. Pakettiauto puolestaan on suurimman kokoluokan ajoneuvomme. Jos seurueenne tarkoituksena on tutkia maita ja mantuja tarkemmin, voitte varustautua varaamalla käyttöönne maasturin. Tai onko tarkoituksena ehkä tehdä matkasta ikimuistoinen, taikomalla siihen hieman ylellisyyttä? Siinä tapauksessa voit varata Bergisch Gladbachin toimipisteellemme odottamaan urheiluauton tai avoauton!

 
 • Bergisch Gladbach

  Sixt Autonvuokraus
  Mülheimer Str. 26
  51469 Bergisch Gladbach

  ma. - pe.07:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Valitse lisäpalvelut oman maun mukaan

Valittuasi sivustoltamme haluamasi autokategorian, muistathan, että Sixt voi taata varaukseesi ainoastaan kategorian, ei tiettyä mallia tai merkkiä. Viimeistele vielä varauksesi lisäämällä siihen lisäpalvelut, joissa valittavanasi ovat muun muassa kolariturva, lasi- ja rengasturva tai matkan jatkumisturva. Vapaat ajokilometrit mahdollistavat matkasuunnitelmiesi muuttamisen, ja lisäkuljettajan lisääminen varaukseen tuo joustavuutta ajovuoroihinne. Lisää vielä varaukseen lasten turvaistuin tuomaan turvaa perheen pienimmälle sekä GPS-navigaattori, joka on oiva apulainen reitillä kuin reitillä.

Ota Bergisch Gladbach haltuun Sixtin autonvuokrausta hyödyntäen

Bergisch Gladbach on kaupunki Saksassa, Nodrhein-Westfalenin osavaltiossa. Tämä aivan Kölnin kainalossa sijaitseva kaupunki hurmaa kävijänsä niin alppihenkisillä asuintaloillaan kuin industriaalisilla, 1800-luvun lopun mahtavilla rakennuksillaan. Mikäli suunnitteilla on Kölnin seudulle matkustaminen, Bergisch Gladbach on erinomainen vaihtoehto majoittumiseen sinulle, joka viihdyt rauhallisemmassa asuinympäristössä ja haluat päästä sisälle paikallisten elämänmenoon ilman turistimassoja. Kölniin hurautat Bergisch Gladbachista alle puolessa tunnissa Sixt Autovuokraamon vuokra-autolla, ja autonvuokraus Bergisch Gladbachissa onkin mitä fiksuin veto tässä pikkukaupungissa, jotta et ole pelkästään vähäisen julkisen liikenteen varassa.

Kölnissä vietetyn päivän lisäksi voit suunnata vuokra-autosi myös kohti eri nähtävyyksiä tutustuen muun muassa paikalliseen paperimuseoon tai taidemuseo Villa Zandersiin. Haluatko lomaasi luksusta ja yllättää matkakumppanisi oikein kunnolla? Siinä tapauksessa voitte majoittua upeaan linnaan nimeltä Schloss Benberg, jonka sisältä löytyy luksushotellin lisäksi myös ainutlaatuisia ruoka-annoksia tarjoava kolmen Michelin-tähden ravintola. Tähän monumenttiin pääsevät tutustumaan ainoastaan hotellissa yöpyvät asiakkaat, jotka saavat yksinoikeudella tutkia tätä massiivista, 1800-luvun alkupuolella rakennettua linnaa! Nämä ja monet muut Bergisch Gladbachin nähtävyydet tavoitat mitä kätevimmin vuokra-auton siivittämänä. Gute Reise!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service