Auton vuokraus toimipisteestä Berliini Brandenburger Tor

 

Suosituin kohteessa Berliini Brandenburger Tor

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Berliini Brandenburger Tor alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Berliini Brandenburger Tor

Osoite

Unter den Linden 77, 10117 Berlin, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:00 - 17:00
La
10:00 - 14:00

Palvelumme toimipisteessä Berliini Brandenburger Tor

Sixt Berliini Brandenburgin portti/Hotel Adlon aloittaa matkasi mukavasti

Sixt Berliini Brandenburgin portti/Hotel Adlon aloittaa matkasi mukavasti

Autonvuokraus Berliini Brandenburgin portti/Hotel Adlonin toimipisteeltämme sopii erityisen hyvin sinulle, joka haluat matkustaa Berliinissä itsenäisesti ja omien aikataulujesi mukaan. Sixt Autovuokraamo Hotel Adlonin palvelupiste sijaitsee nimensä mukaisesti Hotel Adlonin tiloissa, viihtyisän Berliinin keskustan sykkeessä, joten halutessasi pääset aloittamaan autonvuokrauksesi vaikkapa heti kaupunkiin saavuttuasi. Hyvänä maamerkkinä toimii läheinen Brandenburgin portti, jonka luokse voit saapua esimerkiksi metrolla tai paikallisjunalla, ja josta kävelet palvelupisteellemme parissa minuutissa. Saksan pääkaupungissa Berliinissä riittää runsaasti nähtävää niin lomalaiselle kuin liikematkailijallekin. Jotta ehtisit saada matkastasi mahdollisimman paljon irti, voit varata vuokra-autosi Berliini Brandenburgin portti/Hotel Adlonista helposti jo etukäteen joko sovelluksemme avulla, netissä tai puhelimitse. Kerro meille vain, millaisen vuokra-auton tahdot ja mille ajalle ajoneuvoasi tarvitset. Tarjoamme laadukkaat ja suorituskykyiset vuokra-autot vaativampaankin makuun, ja Sixt Berliini Brandenburgin portti/Hotel Adlonin valikoimasta löydät edustavan valikoiman vuokra-autoja luotetuilta autovalmistajilta. Mikäli haluat saada autonvuokrauksestasi entistäkin ylellisemmän kokemuksen, suosittelemme tutustumaan kattavaan luksus- ja avoautojen tarjontaamme. Myös perhelomailijoille ja budjettimatkailijoille sopivat vuokra-ajoneuvot löytyvät helposti kauttamme.
Starttaa ikimuistoinen matka Sixt Berliini Brandenburgin portti/Hotel Adlonista

Starttaa ikimuistoinen matka Sixt Berliini Brandenburgin portti/Hotel Adlonista

Autonvuokraus Berliini Brandenburgin portti/Hotel Adlonista mahdollistaa vaivattoman tavan matkustaa Berliinissä ja sen lähialueilla. Sixtin lisäpalveluista voit valita Berliinin-matkallesi sopivimmat lisävarusteet ja nauttia entistäkin yksilöllisemmästä autonvuokrauksesta. Mikäli haluat ajaa päivittäisiä kilometrimääriä tarkkailematta, valitse vapailla ajokilometreillä varustettu vuokra-auto, niin pääset nauttimaan ajamisen vapaudesta. Vapaaehtoisista lisäturvista voit halutessasi valita mieleisesi vaihtoehdot tuomaan ekstraturvaa mahdollisten yllätysten ja vaurioiden varalta. Haluatko välillä keskittyä pelkkään matkustamisesta nauttimiseen ja maisemien katseluun? Nimeämällä varaukseesi ylimääräisen kuskin voit huoletta luovuttaa välillä ajovastuun matkaseurallesi ja siirtyä itse apukuljettajaksi. Katsothan myös muut lisäpalvelumme Sixtin varauspalvelusta. Huomaathan, että varaus tehdään tiettyä ajoneuvokategoriaa kohti, ja ellei toisin ole mainittu, Sixt ei voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä tai -mallia.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Berliini Brandenburger Tor

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Berliini Brandenburger Tor?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Berliini Brandenburger Tor sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Berliini Brandenburger Tor.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Berliini Brandenburger Tor?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 43 arvosteluun
Palautuksen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

BMW M850 Convertible
BMW M850 Convertible
Audi A7 S tronic
Audi A7 S tronic
Mini JCW Cabrio
Mini JCW Cabrio
BMW M4 Coupé
BMW M4 Coupé
VW Golf
VW Golf
BMW 530
BMW 530
BMW M550 Sedan
BMW M550 Sedan
Mercedes-AMG SL63 Convertible
Mercedes-AMG SL63 Convertible
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
Audi A8
Audi A8

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Berliini Brandenburger Tor

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Berliini Brandenburger Tor?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Berliini Brandenburger Tor?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?