Autonvuokraus
Berliini Tegel AP (to 08.11.)
Piilota
Saksa // Berliini // Berliini Tegel AP (to 08.11.)
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Berliini Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Flughafen Tegel/MWZ
  13405 Berlin DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TXL
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 23:30
la. - su.07:30 - 23:30
Juhlapyhä07:30 - 23:30
 
 24 h palautus

Autovuokraus Berliinin Tegel lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Berliinin Tegelin lentokentällä tarjoaa käyttöösi monipuolisen valikoiman valmiiksi kattavasti vakuutettuja vuokra-autoja, joiden avulla matkasi sujuu joutuisasti ja kätevästi. Toimipisteemme valikoimasta löydät suurkaupungissa liikkumiseen soveltuvat henkilöautot, farmarit, maastoajossa vertaansa vailla olevat maasturit, suurelle porukalle sopivat minibussit sekä upeat avo- ja urheiluautot. Jo vuokra-autoa varatessa kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota siihen, että voimme taata vain valitsemasi kategorian mukaisen vuokra-auton, emmekä siis välttämättä tietyn merkkistä tai mallista vuokra-autoa. Halutessasi sinulla on mahdollisuuus myös liittää vuokraukseesi erilaisia lisäpalveluita, kuten esimerkiksi lisäkuljettaja, diesel-moottori, navigointilaitte, automaattivaihteisto, erilaisia lasten turvaistuimia ja -kaukaloita tai talvisessa säässä hyödyllinen talvipaketti.

Berliinin Tegel lentoasema

Sixtin vuokra-auton Berliinin Tegel lentoasemalta (TXL), joka tunnetaan myös nimellä Otto Lilienthalin lentoasema, saat helposti käyttöösi toimipisteestämme ja vuokra-autolla matka taittuu nopeasti noin kahdeksan kilometrin ja hyvien tieyhteyksien päässä sijaitsevaan Berliinin keskustaan. Autonvuokraus Berliini Tegel lentoasemalta on mahdollista tietysti vasta paikan päälle saavuttuasi, mutta kätevimmin vuokra-auton varaaminen onnistuu etukäteen esimerkiksi internet-sivujemme kautta, kätevän mobiilisovelluksemme avulla tai vaikka perinteisesti soittamalla. Kyseisessä toimipisteessämme voit valita vuokra-autosi näppärästi iPhonesi avulla, mikäli olet varannut vuokra-auton etukäteen. Vuokra-auton palauttaminen sen sijaan sujuu ketävästi myös toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella ympäri vuorokauden. Lisäksi sinulla on halutessasi mahdollisuus palauttaa auto johonkin toiseen toimipisteeseemme, mikäli olet esimerkiksi jatkamassa matkaasi jonnekin muualle, tai aikeenasi ei ole poistua kaupungista lentäen. Toimipisteitämme löytyy kaupungista useita, niin ydinkeskustasta kuin syrjäisemmiltäkin alueilta ja niitä on sijoitettu esimerkiksi keskeisille rautatieasemille sekä tunnettujen nähtävyyksien lähistölle.

Koe Berliini Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Berliinin Tegelin lentoasemalta on hyvä idea, sillä vuokra-autolla pääset nauttimaan kaupungin tarjonnasta, sen lähialueista ja halutessasi Saksasta laajemminkin vaivattomasti. Vuokra-autolla katsastatkin helposti kaikki kaupungin tunnetuimmat nähtävyydet ja kaupunginosat kuten esimerkiksi keskustassa sijaitsevan Brandenburgin portin, Checkpoint Charlien, East Side Galleryn, Holocaust -muistomerkin ja Reichstagin eli parlamenttirakennuksen. Lisäksi kannattaa vierailla ainakin Charlottenburgin kaupunginosassa sijaitsevassa Charlottenburgin linnassa sekä kaupungin läheisyydessä lyhyen ajomatkan päässä sijaitsevassa Potsdamin palatsi- ja puutarhakaupungissa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 23:30
la. - su.07:30 - 23:30
Juhlapyhä07:30 - 23:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Berliini Tegel AP (to 08.11.) TXL Flughafen Tegel/MWZ 13405 Berlin 52.553200, 13.291760 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Berliini Tegel AP (to 08.11.) TXL

Flughafen Tegel/MWZ
13405 Berlin
 
Puhelinnro +49-8966060060

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus
 • Express-tiski

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service