Autonvuokraus
Berlin Schönefeld Lentoasema
Piilota
Saksa // Berliini // Berlin Schönefeld Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Berlin Schönefeld Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Flughafen Schoenefeld/MWZ
  12529 Berlin DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SXF
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 23:30
la.07:30 - 23:00
su.08:00 - 23:30
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Berlin Schönefeldin lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Berlin Schönefeldin lentoasemalta löytyy monipuolinen valikoima vuokra-autoja eri tarpeisiin. Pystymme tarjoamaan jokaiseen tarpeeseen jotakin. Toimipisteeltämme voi vuokrata niin tavalliset henkilöautot, perheille hyvin sopivat farmarit, nelivetoiset katumaasturit kuin vaikkapa enemmän tilaa tarjoavat minibussit ja pakettiautot. Voit ostaa vuokraasi myös erilaisia lisäpalveluita, kuten vaikkapa lastenistuimen tai navigaattorin. Rajoittamaton kilometrimäärä tekee ajamisesta huoletonta, joten sekin kannattaa liittää autovuokraan. Älä missään tapauksessa unohda miettiä vakuutuksia. Meiltä saat niin perusvakuutuksen kuin esimerkiksi kaiken kattavan vakuutuspaketin. Kun päämääränäsi on Berlin Schönefeldin lentoasema, eli SXF, olemme valmiita palvelemaan sinua.

Autonvuokraus Berlin Schönefeldin lentoasemalta onnistuu kätevästi netissä

Tämä kansainvälinen, monien suurimpien lentoyhtiöiden käyttämä lentoasema on ehdottomasti yksi koko Euroopan vilkkaimmista. Autonvuokrauksen toimipisteemme sijaitsee aivan uloskäynnin lähistöllä. Se on siis erittäin helposti löydettävissä. Täältä saat siis vuokra-auton alle kätevästi heti lentokoneesta noustessasi. Kun teet varauksen etukäteen, voit silloin vain noutaa auton avaimet ja mahdolliset lisätarvikkeet ja lähteä suoraan liikenteeseen. Auton voi palauttaa myös aukioloaikojen ulkopuolella, kunhan siitä vain sopii etukäteen. Auton voi vuokrata joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Pääkaupunkiin tutustuminen onnistuu hyvin vuokra-autolla

Autonvuokraus Berlin Schönefeldin lentoasemalla on nopeaa ja helppoa. Vuokra-autolla pääset kulkemaan kätevästi paikasta toiseen ja vaikka kaupungista toiseen. Kun alla on vuokra-auto, ei lomaa tarvitse suunnitella niin tarkkaan. Berliini on Saksan pääkaupunki ja samalla koko maan suurin kaupunki. Siellä välimatkat voivat olla todella pitkiä, mutta vuokra-autolla kilometrit taittuvat hetkessä. Berliini tarjoaa huikean määrän nähtävyyksiä. Niistä turistien keskuudessa suosituimpia ovat muun muassa Alte Nationalgalerie, joka on myös UNESCON maailmanperintölistan kohde sekä ranskalainen katedraali. Myös hieman kaupungin keskustan ulkopuolella sijaitseva Berliinin eläintarha on vierailun arvoinen kohde. Ota siis vuokra-auto Berlin Schönefeldin lentoasemalta ja nauti lomastasi täysin siemauksin. Voit myös lähteä käymään lähikaupungeissa tai piipahtaa piknikillä jossakin Berliinin lukuisista puistoista.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 23:30
la.07:30 - 23:00
su.08:00 - 23:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Berlin Schönefeld Lentoasema SXF Flughafen Schoenefeld/MWZ 12529 Berlin 52.389092, 13.518551 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Berlin Schönefeld Lentoasema SXF

Flughafen Schoenefeld/MWZ
12529 Berlin
 
Puhelinnro +49-8966060060

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus
 • Express-tiski

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service