Autonvuokraus
Berlini Rautatieasema Spandau
Piilota
Saksa // Berliini // Berlini Rautatieasema Spandau
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Berlini/Spandau rautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Seegefelder Straße
  13597 Berlin DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 16:30
la.08:00 - 12:00
 
 24 h palautus

Nauti Berliinistä Sixtin vuokra-auton kyydissä

Mercedes Benzin, Audin, BMW:n ja muiden huippumerkkien vuokra-autot odottavat sinua Sixt Autovuokraamo Berliinin Spandau Rautatieaseman toimipisteessä. Laadukkaiden vuokra-autojemme kyydissä matkustat mukavasti ja tyylillä, etsitpä sopivaa matkustusmuotoa sitten Berliinin tutkimiseen tai pidemmälle matkalle Saksassa. Toimipisteemme palvelee sinua Berliinin länsipuolella, Spandaun rautatieaseman yhteydessä. Jos saavut Spandaun rautatieasemalle junalla, voit varata vuokra-auton kätevästi odottamaan sinua asemalle junasi saapumisajankohdaksi. Vuokra-auton noutaminen Berliini Spandau Rautatieaseman toimipisteeltä on helppoa myös jo Berliinin metropolialueella oleskeleville vuokra-autoilijoille, sillä Spandaun rautatieasemalle on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Paikalle pääsee kätevästi esimerkiksi S-Bahn- ja Regionalbahn-lähijunilla tai metrolla. Autonvuokraus Berliinin Spandaun rautatieaseman toimipisteeltämme on helppo hoitaa mobiilisovelluksessamme tai verkkosivuillamme jo etukäteen. Lisäksi asiakaspalvelumme on käytettävissäsi viikon jokaisena päivänä ja vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi koskien autonvuokrausta Berliini/Spandaun rautatieaseman Sixtiltä.

Hyvin varusteltu Sixtin vuokra-auto on onnistuneen matkan avain

Sixtiltä löydät sopivat vuokra-ajoneuvot kaikenlaisille matkaseurueille. Kompaktit henkilöautomme sopivat erinomaisesti kaupunkiajoon ja loistava valinta etenkin pienemmille seurueille. Jos mukana kulkee matkaseurueen lisäksi paljon matkatavaroita, suosittelemme farmarimallejamme, joista löytyy tarvittavaa lisätilaa. Yli viiden hengen seurueille saatavilla on myös minibusseja. Lisäksi mallistostamme löytyy avoautoja ja urheiluautoja ainutlaatuista ajokokemusta metsästäville vuokra-autoilijoille. Kun valitset sinulle sopivaa vuokra-autoa, otathan huomioon, että varaus koskee aina tiettyä ajoneuvokategoriaa, emmekä voi taata tietyn mallin tai merkin saatavuutta. Kaikkiin vuokra-autoihimme Berliinin Spandaun rautatieasemalla on mahdollista lisätä erilaisia lisäominaisuuksia ja -palveluita, joiden avulla voit muokata vuokra-autosta juuri sinun ja matkaseurueesi tarpeisiin sopivan. Jos mukanasi esimerkiksi matkustaa pieniä lapsia, voimme lisätä vuokra-autoosi tarvittavan määrän lastenistuimia tai vauvojen turvakaukaloita. Jos taas haluat välttää kartanlukemisen aiheuttaman stressin, voit valita vuokra-autoosi laadukkaan navigointilaitteen, joka hoitaa sen puolestasi. Voit tutustua näihin ja muihin saatavilla oleviin lisäpalveluihin varauksen yhteydessä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 16:30
la.08:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Berlini Rautatieasema Spandau BERX96 Seegefelder Straße 13597 Berlin 52.535515, 13.195325 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Berlini Rautatieasema Spandau BERX96

Seegefelder Straße
13597 Berlin
 
Puhelinnro +49-8966060060

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Moritzstr. 9c/Altstaedter Ring
13597 Berlin
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service