Autonvuokraus
Berlini Hohenschönhausen
Piilota
Saksa // Berliini // Berlini Hohenschönhausen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Berlini Hohenschönhausen: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Landsberger Allee 201-205
  13055 Berlin DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: BERC17
Aukioloajat
ma. - pe.06:00 - 20:00
la.08:00 - 14:00
su.09:00 - 14:00
Juhlapyhä09:00 - 14:00
 
 24 h palautus

Matkusta Saksassa joustavasti Sixtin vuokra-autolla

Matkasi Berliiniin alkaa helposti, kun otat allesi Sixt vuokra-auton Lichtenberg-Hohenschönhausenin toimipisteestämme. Kaupungin keskustasta on noin 20 minuutin matka toimipisteellemme julkisilla kulkuvälineillä. Toimipisteestämme löydät laajan valikoiman vuokra-autoja, joista löytyy sopiva jokaiselle matkalle. Kaikki vuokra-automme ovat tunnetuimmilta merkeiltä ja edustavat merkkiensä uusimpia malleja. Työmatkalle sopii kätevä ja taloudellinen henkilöauto, jolla on helppo liikkua Berliinissä ja jos taas matkustat isommalla porukalla perheen tai ystävien kesken, löydät valikoimastamme tilavat farmarit ja maasturit, joissa on tilaa myös koko seurueen matkatavaroille. Pakettiautolla kuljetat suurimmatkin matkatavarat, kun taas avo- ja urheiluautoilla matkustat tyylikkäästi Saksan teillä. Matkasi alkaa ilman sujuvasti, kun vuokraat vuokra-auton Sixt Lichtenberg-Hohenschönhausenista jo ennen matkaa verkkosivuiltamme tai puhelimitse. Voit myös palauttaa vuokra-auton joustavasti aukioloaikojemme ulkopuolella, eli voit ottaa matkastasi kaiken irti!

Berliini tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Lichtenberg-Hohenschönhausenista onnistuu aina kätevästi ja sujuvasti ilman piilokuluja. Löydät Lichtenbergin-Hohenschönhausenin toimipisteemme vuokra-autokalustosta sopivan vuokra-auton jokaiselle matkalle, joista kaikki ovat ilmastoituja, mutta voit valita halutessasi vuokra-auton myös automaattivaihteistolla tai dieselmoottorilla. Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että Sixt ei takaa tiettyä automallia, vaan valitsemasi autokategorian. Sen lisäksi, että autonvuokraukseen Sixt Lichtenbergin-Hohenschönhausenista sisältyy aina vapaat ajokilometrit ja kolmannen osapuolen vastuuvakuutus, voit myös halutessasi lisätä vuokraukseen matkaasi sopivat lisäpalvelut ja lisävakuutukset, joilla matkasi sujuu entistä jouhevammin. Valitse esimerkiksi matkantekoa helpottava GPS-navigaattori, joka auttaa sinua suunnistamaan Berliinissä ilman stressiä tai mikäli tahdotte jakaa ajovuoroja, voitte lisätä seurueenne varaukseen lisäkuljettajapalvelun. Perheen pienimpien kanssa matkustaville löytyy eri ikäisille sopivia turvaistuimia ja -kaukaloita ja lisätilaa kaipaaville tavaratelineet. Voit myös valita haluamasi lisävakuutukset, kuten matkanjatkumisturvan, kolariturvan ja tuulilasi- ja rengasturvan tuomaan lisäturvaa ja mielenrauhaa matkallesi. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä ammattitaitoiseen henkilökuntaamme, autamme sinua löytämään matkallesi sopivat palvelut. Berliinissä ja muualla Saksassa on helppo liikkua vuokra-autolla, joka tuo matkaasi joustavuutta ja vapautta!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.06:00 - 20:00
la.08:00 - 14:00
su.09:00 - 14:00
Juhlapyhä09:00 - 14:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Berlini Hohenschönhausen BERC17 Landsberger Allee 201-205 13055 Berlin 52.533415, 13.476255 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Berlini Hohenschönhausen BERC17

Landsberger Allee 201-205
13055 Berlin
 
Puhelinnro +49-8966060060

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service