Autonvuokraus
Bielefeld Lentoasema
Piilota
Saksa // Bielefeld // Bielefeld Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Bielefeld Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Am Flugplatz 1
  33659 Bielefeld DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BFE
Aukioloajat
ma. - pe.07:30 - 18:00
la. - su.08:00 - 17:00
 
 

Asiantuntevaa autonvuokrausta Bielefeldin lentoasemalla

Jos haluat allesi uuden ja monipuolisesti varustellun vuokra-auton, tule Sixt Autovuokraamoon Bielefeldin lentoasemalla. Autokalustostamme löytyy sopiva ajopeli niin työ- kuin lomamatkallekin. Yksin tai kaksin matkustavien suosikkiauto on kätevä viistoperämalli, kun puolestaan lapsiperheille tilava farmari sopii kuin nenä päähän. Tila-autoihin ja minibusseihin mahtuu jopa yhdeksän henkeä tavaroineen. Premium-luokan sedanit ja farmarit ovat näyttäviä sekä päältä että sisältä. Emme voi taata tiettyä merkkiä tai mallia käyttöösi, mutta voit valita varauksen yhteydessä autoluokan itsellesi. Löydät Sixt Autovuokraamon lentoasemalta parhaiten opasteita seuraamalla.

Palvelemme sinua viikon jokaisena päivänä Bielefeldin lentoasemalla (BFE)

Kaupungin eteläpuolella sijaitsevalle lentoasemalle on vajaan 15 kilometrin matka keskustasta. Sen hurauttaa vuokra-autolla 15-20 minuutissa riippuen reittivalinnasta. Sixt Autovuokraamolla on useita toimipisteitä lähiseudulla ja voit tarvittaessa palauttaa vuokra-auton myös näihin pisteisiin. Tarjoamme aikatauluihisi sopivaa autonvuokrausta Bielefeldin lentoasemalla, sillä sekä nouto että palautus onnistuvat virallisten aukioloaikojen ulkopuolella. Monet hyödylliset lisäpalvelut täydentävät autonvuokrauksen Bielefeldin lentoasemalla. Matkan jatkumisturva sekä kolari-, rengas- ja lasiturva tuovat huolettomuutta matkantekoon. Voit valita itsellesi varakuljettajan ja GPS-navigaattori varmistaa, että ajat oikeaan osoitteeseen. Autovuokraamostamme voi vuokrata myös tavaratelineen ja lapsiperheiden vuokra-autoon Bielefeldin lentoasemalla on tarjolla vauvan turvakaukalo ja lasten erikokoisia turvaistuimia.

Vuokra-autolla näet parhaat paikat kätevästi

Reilun 300 000 asukkaan Bielefeld sijaitsee Saksan luoteisosassa. Kaupunki on perustettu jo vuonna 1214 ja parhaiten sen monivaiheiseen historiaan voi tutustua kaupungin historiallisessa museossa. Keskustan eteläreunassa on mielenkiintoisena käyntikohteena Dr. Oetker -maailma, jossa voi tutustua kyseisen elintarvikejätin historiaan, koekeittiötoimintaan ja tuotteiden valmistusprosesseihin. Koko perheen suosikkikohde on kymmenen minuutin ajomatkan päässä oleva Heimat-Tierpark Olderdissen -eläintarha. Laajassa tarhassa elelevät niin villieläimet, värikkäät papukaijat kuin söpöt kotieläimetkin. Jos haluat vilkaista kaupunkia lintuperspektiivistä, kannattaa suunnata vuokra-auton keula keskustan eteläpuolelle Sparrenbergin linnaan. 1200-luvulla rakennetun linnan torni yltää 60 metrin korkeuteen. Vesipetojen oikea ajosuunta lienee pohjoinen, sillä keskustan pohjoispuolella on Isharan kylpylämaailma. Monipuoliset altaat, liukumäet, koskiradat ja saunaosasto tarjoavat ajanvietettä koko päiväksi kaiken ikäisille.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:30 - 18:00
la. - su.08:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Bielefeld Lentoasema BFE Am Flugplatz 1 33659 Bielefeld 51.965385, 8.551136 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Bielefeld Lentoasema BFE

Am Flugplatz 1
33659 Bielefeld
 
Puhelinnro +49-8966060060

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service