Autonvuokraus
Braunschweig Lentoasema
Piilota
Saksa // Braunschweig // Braunschweig Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Braunschweig Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Lilienthalplatz 5
  38108 Braunschweig DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BWE
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 16:30
la. - su.08:00 - 12:00
 
 

Sixt autovuokraamo Braunschweigin lentoasemalla

Autovuokrauksemme toimipiste tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-autoja Braunschweigin lentoasemalla. Meiltä jokainen löytää takuulla omaan tarpeeseensa parhaiten sopivan vuokra-auton. Meiltä vuokraat niin tavalliset henkilöautot, perheitä miellyttävät farmarit, katumaasturit hankalaan ajoon kuin esimerkiksi minibussit suurille seurueillekin. Voit ottaa vuokra-autoosi lisäpalveluita, kuten esimerkiksi GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Meiltä saat myös rajoittamat kilometrit, jos tarkoituksena on tehdä pidempiä reissuja. Vakuutuksiinkin kannattaa käyttää hieman aikaa. Kun haluat tehdä ajamisestasi entistäkin rennompaa, ota silloin kaikki tilanteet kattava vakuutus. Kun matkakohteenasi on Braunschweigin lentoasema, eli BWE, on Sixt valmiina tekemään lomasti hieman helpompaa jo heti ensimmäisestä päivästä alkaen.

Autonvuokraus Braunschweigin lentoasemalla

Braunschweigin lentoasema on yksi koko maan pienimmistä. Koska asemarakennus on pieni, ei siellä ole juurikaan palveluja. Sixtin toimipiste on helppo löytää rakennuksen ainoasta aulasta. Auton avaimet noudetaan toimipisteeltämme ja palautetaan samaan paikkaan. Vuokra-auto tuo helppoutta ja joustavuutta matkaasi. Sen vuoksi sinun kannattaakin kääntyä puoleemme jo ennen matkalle lähtöä vuokraamalla auto joko nettisivujemme kautta tai ottamalla yhteyttä puhelimitse. Kannattaa kuitenkin huomioida, ette emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Koe tämä unohtumaton kaupunki vuokra-autolla

Autonvuokraus Braunschweigin lentoasemalla kannattaa monesta syystä. Kaupunkialue on laaja, eikä julkisilla kulkuneuvoilla liikkuminen ole aina vaivatonta. Tämä Saksassa Lower Saxonyn alueella sijaitseva kaupunki tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa niin perheen pienimmille kuin aikuisillekin. Suosittuihin nähtävyyksiin kuuluu Burgplatz, joka on ikään kuin kaupungin pääaukio. Siellä voi ihailla kauniita historiallisia ja kulttuurin kannalta merkittäviä rakennuksia. Pienen matkan päässä keskustasta löytyy vanha kaupunki. Sinne pääsee kätevästi vuokra-autolla. Vanhassa kaupungissa järjestetään suosittuja markkinoita, joissa käsityöläiset myyvät omia tuotteitaan ja paikalliset kokoontuvat yhteen vaihtamaan kuulumisia. Tutustumista ei kannata jättää ainoastaan kaupungin alueelle, koska lähiympäristö tarjoaa muun muassa kauniita maisemia aina vuorista jokiin. Luonnonystävät löytävätkin siis itsensä patikoimasta kauniissa luonnossa. Varmista helppo loma varaamalla vuokra-auto Braunschweigin lentoasemalta ja lähde vain nauttimaan.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 16:30
la. - su.08:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Braunschweig Lentoasema BWE Lilienthalplatz 5 38108 Braunschweig 52.316110, 10.560020 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Braunschweig Lentoasema BWE

Lilienthalplatz 5
38108 Braunschweig
 
Puhelinnro +49-8966060060

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service