Autonvuokraus
Buchholz
Piilota
Saksa // Buchholz
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Tutki Buchholzin aluetta modernin vuokra-auton siivittämänä

Buchholzin keskustassa sijaitseva Sixt Autovuokraamo toivottaa vuokra-auton tarpeessa olevat matkailijat tervetulleiksi Saksaan asiantuntevalla otteellaan autonvuokrausasioissa. Valikoimassamme on tarjolla laadukkaiden merkkien valmistamat henkilöautot pienemmän porukan tarpeisiin, tilavat farmarit, joiden kyytiin ostoskassitkin mahtuvat vaivatta, maasturit maaseutujen ketterään tutkimiseen sekä pakettiautot vaikka tilaa vievien harrastusvälineiden kuljettamiseen. Ja mikäli haluat asettaa lomallesi tai työmatkallesi kultareunuksen, upeat ja uutuuttaan kiiltävät avo- ja urheiluautot ovat valintoja, joissa istuessa tunnelma on lyömätön. Nämä kaikki löydät Sixtiltä moderneina, keskimäärin vain kolme kuukautta käytössä olleina malleina!

 
 • Buchholz in der Nordheide

  Sixt Autonvuokraus
  Lindenstr. 2
  21244 Buchholz in der Nordheide

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Buchholzin matkalle vuokra-auto tarpeellisilla lisäpalveluilla

Sixt Autovuokraamo Buchholzissa on palveluksessasi autonvuokrausasioissa, tarjoten pitkän kokemuksen mukanaan tuomaa varmuutta. Muistathan kuitenkin, että voimme taata vain haluamasi autokategorian, ja vuokra-autosi tarkka malli selviää perillä kohteessa sen mukaan, mikä vuokra-auto Buchholzissa on noutohetkellä vapaana. Sen lisäksi, että Sixtillä nautit joustavasta ja osaavasta palvelusta, pystyt myös täydentämään vuokra-autosi niillä lisävarusteilla ja -palveluilla, jotka palvelevat parhaiten matkasi tarkoitusta. Olitpa Saksassa sitten lomalla tai työmatkalla, turvaa vieraan maan teiden päälle tuovat erilaiset lisäturvat, kuten esimerkiksi kolariturva tai matkan jatkumisturva. Mikäli matkalla on mukana pienempiä perheenjäseniä, turvaistuimet ovat ehdoton lisävaruste. GPS-navigaattori kannattaa sekin lisätä tilaukseen aina ajeltaessa ennestään tuntemattomilla tieosuuksilla.

Ota matkaohjelmaan autonvuokraus Sixt Buchholzista

Saksassa, ainoastaan 25 kilometriä Hampurin lounaspuolella sijaitseva Buchholz, pidemmin ilmaistuna Buchholz in der Nordheide, on pikkuruinen kaupunki Ala-Saksin osavaltiossa. Kaunis ja vehreä luonto, tunnelmalliset rakennukset ja maistuvat paikalliset ruokalajit saavat kiireisimmänkin matkailijan akun latautumaan kertaheitolla, joten tänne kannattaa suunnata vaikkapa Hampurin-lomalla. Kun Buchholziin saapuessa vuokraa käyttöön laadukkaan vuokra-auton, upeita maisemia ja vanhoja rakennuksia pääsee katselemaan laajemmaltakin alueelta, ilman turistien luomaa tungosta.

Perhospuisto Schmetterlingspark Buchholz on yksi tämän pikkukaupungin suosituimmista käyntikohteista, jossa aika pysähtyy ihastellessa värikkäiden perhosten elämää. Myös Wildpark Schwarze Berge sekä Wildpark Lueneburger Heide löytyvät lyhyen ajomatkan päässä kaupungista tarjoten hämmästeltävää niin eläinten kuin luonnonkin ystäville. Hotelliin palattuasi voit suunnistaa johonkin kaupungin tunnelmallisista ravintoloista. Pikkukaupungiksi Buchholz tarjoaa runsain määrin ravintoloita ja erilaisia makuelämyksiä. Guten Appetit!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service