Autonvuokraus
Büren
Piilota
Saksa // Büren
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Büren

Sixt Autovuokraamossa Bürenissa autonvuokraus onnistuu helposti ja nopeasti ammattitaitoisen henkilökunnan avustuksella ja saat vuokra-autoksesi turvallisen ja uuden ajoneuvon edullisesti. Lähin toimipisteemme sijaitsee Paderborn-Lippstadtin lentoasemalla ja autovalikoimaamme siellä kuuluvat kaupunkiajoon erinomaiset taloudelliset henkilöautot, perheelle tai isommalle ryhmälle tilavat farmarit ja vankat maasturit sekä ylellistä ajonautintoa tarjoavat avo- ja urheiluautot. Auton vuokraaminen onnistuu verkkosivuillamme tai ottamalla yhteyttä luotettavaan asiakaspalveluumme puhelimitse, jolloin voimme kertoa tarkempaa tietoa saatavilla olevasta autokalustostamme ja kattavista lisäpalveluistamme.

 
 • Paderborn-Lippstadt Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Flughafenstr. 33
  33142 Büren-Ahden

  ma. - pe.08:00 - 11:00
   17:30 - 20:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamon kautta matkalle Büreniin

Sixtin vuokra-auto on erinomainen liikkumisratkaisu Saksassa, kun olet saapunut Büreniin työmatkalle tai lomailemaan. Kaikki ajoneuvomme ovat uutuuksia tunnetuilta automerkeiltä, joten liikut teillä turvallisesti ja luotettavalla vuokra-autolla. Vuokrauskokemustasi voit lisäksi parantaa ja yksilöidä lisäpalveluillamme, kuten yhdellä suosituimmista palveluistamme, GPS-navigaattorilla, joka hoitaa oikeiden reittien valinnan vierailla teillä ja vie sinut ajoissa oikeaan osoitteeseen, olipa kyse sitten tärkeästä neuvottelusta tai hienosta nähtävyydestä. Isolla porukalla voi olla kätevää hyödyntää lisäkuljettajapalveluamme, jolla voi merkitä useamman kuljettajan matkalle ja vaihtaa kuskia kesken reissun ilman ongelmia. Meiltä löytyy tietysti myös turvalliset lastenistuimet, ja kaikki muutkin lisäpalvelut selviävät verkkosivuiltamme, kun teet varausta vuokra-autosta. Otathan huomioon tehdessäsi varausta vuokra-autosta Bürenissä, että voimme luvata vain vuokra-auton kategorian, emme tiettyä automerkkiä tai -mallia.

Vuokra-autolla näet enemmän Bürenissä

Büren sijaitsee kahden joen, Almen ja Aften, varrella Kaakkois-Saksassa Paderbornin alueella. Noin seitsemän kilometrin päässä, kaupungin kupeessa, sijaitsee kaunis luonnonsuojelualue Wälder Bei Büren, jonne voi ajella nauttimaan kauniista saksalaisesta luonnosta. Bürenin tunnetuin kohde lienee Wewelsburgin renessanssilinna ja kiinnostaa erityisesti sotahistoriasta innostuneita matkaajia, sillä linnan museossa esitellään linnan Toisen maailmansodan aikaista synkkää menneisyyttä SS-joukkojen johtajien tapaamispaikkana. Linnaan on ajaen matkaa noin 13 kilometriä eli sinne pääsee varttitunnissa omalla vuokra-autolla. Autonvuokraus Bürenissa siis kannattaa, sillä pääset näkemään kauempanakin olevia kohteita, etkä ole sidoksissa joukkoliikenteen aikatauluihin tai reitteihin ja voit pysähdellä siellä, missä haluat. Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Büreniin vuokraamaan auto ja nauttimaan automatkailun vapaudesta!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service