Autonvuokraus
Paderborn-Lippstadt Lentoasema
Piilota
Saksa // Büren // Paderborn-Lippstadt Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Paderborn-Lippstadt Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Flughafenstr. 33
  33142 Büren-Ahden DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: PAD
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 11:00
 17:30 - 20:30
 
 

Autovuokraamo Paderbornin lentoasemalla

Sixtin autovuokraamossa Paderbornin lentoasemalla vuokra-auton nouto ja palautus on mahdollista myös aukioloaikojen ulkopuolella. Voit käyttää vuokraamaasi henkilöautoa bisnesmatkaan tai lähteä sillä lomailumielessä tutkimusretkelle. Vuokra-autolla on mukava ajella ystävien tai perheen kanssa tutustumassa uusiin maisemiin. Turvallisessa farmariautossa kulkevat vaivatta suuremmankin seurueen matkatavarat ja erilaisten aktiviteettien harrastusvälineet. Ylellisellä urheiluautolla saat luksuksen tuntua ajomatkalle. Voit tutustua maisemiin tyylikkäästi myös avoautolla. Valtateitä ja kyläteitä varten on mahdollista vuokrata meiltä myös luotettava maasturi. Autonvuokraus Paderbornin lentoasemalla tarjoaa käyttöösi siistejä ja turvallisia vuokra-autoja.

Kentän läheisyydessä on viehättävä pikkukaupunki

Autonvuokraus Paderbornin lentoasemalta on mainio tapa aloittaa itsenäinen liikkuminen tällä kauniilla seudulla. Paderbornin lentoasema PAD sijaitsee lähellä Buerenin kaupunkia. Sinne on kentältä ajomatkaa runsaat kymmenen kilometriä. Matka vuokra-autolla kaupunkiin kestää noin viisitoista minuuttia. Tätä kenttää kutsutaan myös Paderborn Lippstadt-lentokentäksi, mutta Paderbornin kaupunki sijaitsee noin kahdenkymmenen kilometrin päässä lentokentästä. Sinne ajaa runsaassa 20 minuutissa. Sixtin autovuokraamo Paderbornin lentoasemalla antaa sinun valita erilaisista autoluokista, mutta tiettyä mallia emme voi vuokra-autoista luvata.

Alueella on kaupunkeja ja nähtävyyksiä

Kun valitset mieleisesi vuokra-auton Paderbornin lentoasemalta, voit suunnata kohti lähintä kaupunkia. Siellä pääset maistelemaan paikallisia herkkuja ja rentoutumaan luonnon helmassa. Seudun vaikuttavimpiin nähtävyyksiin kuuluu 1600-luvun alussa rakennettu historiallinen Wewelsburgin renesanssilinna, joka on merkittävä osa Saksan historiaa. Autonvuokraus Paderbornin lentoasemalta mahdollistaa tällä alueella hiukan laajemmankin kierroksen. Lähiseudulla on muitakin mielenkiintoisia kaupunkeja. Kenttää lähinnä olevasta Buerenista on läheiseen Paderborniin matkaa noin 30 kilometriä. Sen kaupunkikuva on sekoitus historiaa ja modernia arkkitehtuuria. Siellä on esimerkiksi traktorimuseo ja useita kahviloita ja ravintoloita. Myös Lippstadt sijaitsee kentän lähikaupungista vain runsaan kolmenkymmenen kilometrin päässä. Suuremman kaupungin tunnelmaa kaipaaville voi sopiva vierailukohde olla myös Dortmund, jonne kaupungista ajaa noin tunnissa. Siellä on paljon ostosmahdollisuuksia. Tässä kaupungissa on katsottavaa myös urheilun ystäville, kuten esimerkiksi jalkapallomuseo. Runsaan tunnin ajomatkan päässä on myös Wuppertal. Sinne voit ajaa katsomaan vaikka Wupper-joen yllä kulkevaa kuuluisaa junaa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 11:00
 17:30 - 20:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Paderborn-Lippstadt Lentoasema PAD Flughafenstr. 33 33142 Büren-Ahden 51.609638, 8.614223 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Paderborn-Lippstadt Lentoasema PAD

Flughafenstr. 33
33142 Büren-Ahden
 
Puhelinnro +49-8966060060

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service