Autonvuokraus
Cuxhaven/Nordholz Lentoasema
Piilota
Saksa // Cuxhaven // Cuxhaven/Nordholz Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Cuxhaven/Nordholz Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Walter-Carstens-Str. 1
  27639 Wurster Nordseeküste DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: FCN
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 18:00
la.08:00 - 12:00
 
 24 h nouto

Sixt autovuokraamo Cuxhaven Nordholzin lentoasemalla

Sixt autonvuokraus Cuxhaven Nordholzin (FCN) lentoasemalla on sujuvaa ja edullista. Vuokra-autoissamme on erikokoisia autoluokkia ja valinnanvaraa eri tilanteisiin. Saksa on monimuotoinen maa, joka tulee parhaiten tutuksi luotettavalla ajoneuvolla. Voit valita meiltä henkilöauton, jolla pääset kätevästi liikkumaan lähiseudulla ja -kaupungeissa vaikka koko perheen kanssa. Vuokra-auto Cuxhaven Nordholz lentoasemalta voi halutessasi olla myös farmariauto. Sen kyytiin mahtuvat hyvin myös suuremman seurueen matkatavarat. Jos tarvitset matkaasi hiukan järeämpää kulkuvälinettä, voit valita sujuvaan liikkumiseen sopivia maastureita. Ne soveltuvat esimerkiksi pienille kyläteille ja maaseudulla kiertelyyn. Emme kuitenkaan lupaa vuokra-autoista jotakin tiettyä mallia, vaan ainoastaan autoluokan.

Cuxhaven Nordholzin kentältä on lyhyt matka kaupunkiin

Voit valita kentältä sopivia ajoneuvoja liikematkalle tai lomalle. Merenrantakaupunki Cuxhaven sijaitsee suunnilleen noin 14 kilometrin päässä lentokentästä. Ajomatka kentän ja kaupungin välillä kestää lyhintä reittiä noin 20 minuuttia. Autonvuokraus Cuxhaven Nordholzin lentoasemalta ja vuokra-autojen noutaminen on mahdollista myös aukioloaikojen ulkopuolella. On suositeltavaa varata vuokra-auto Cuxhaven Nordholzin lentoasemalta etukäteen verkkosivuilta tai puhelimitse, jolloin matkanteko voi alkaa vaivatta. Tämä historiallinen lentokenttä on eräs maan vanhimmista. Sen lähistöllä sijaitsevat myös Aeronauticum-lentokonemuseo ja virallinen Nordholz Naval Airbase -lentotukikohta.

Kaunis merenrantakaupunki on luontomatkaajien suosikkikohde

Vuokraamme autoja ympäri maailmaa ja vuokraustoimintaamme luotetaan. Kokeneen autonvuokrausyrityksen vuokra-autoilla ajat turvallisesti niin kaupungissa kuin maaseudullakin. Jos matkakohteenasi on Ala-Saksin osavaltiossa sijaitseva Cuxhaven, voit nauttia autoilemalla sen kauniista luonnosta ja laajoista hiekkarannoista. Pohjanmeren rannalla ja Elben suistolla sijaitsevalla alueella on terveellisenä pidetty meri-ilmasto. Ainutlaatuiset olosuhteet ja vaihtelevat maisemat ovat tehneet tästä seudusta myös arvostetun turistikohteen. Merellisen seudun lukuisiin aktiviteetteihin voi kulkea kätevästi vuokra-autolla, joten kannatta hyödyntää autonvuokraustamme Cuxhaven Nordholzin lentoasemalla. Rannoilla voit harrastaa esimerkiksi uintia, rantalentopalloa, purjelautailua, pyöräilyä ja purjehdusta. Alueella sijaitsee myös Wattenmeer-luonnonpuisto, sekä UNESCO World Natural Heritage Wadden Sea Visitor Centre. Museum Windstärke 10 on museo kalastuksesta ja merenkäynnistä kiinnostuneille. Vuosittainen Deichbrand-Festival kerää alueelle runsaasti musiikin ystäviä. Bremeniin on kaupungista ajomatkaa noin 100 kilometriä ja Hampuriin noin 214 kilometriä. Se taittuu suunnilleen runsaassa kahdessa tunnissa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 18:00
la.08:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Cuxhaven/Nordholz Lentoasema FCN Walter-Carstens-Str. 1 27639 Wurster Nordseeküste 53.767293, 8.658395 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Cuxhaven/Nordholz Lentoasema FCN

Walter-Carstens-Str. 1
27639 Wurster Nordseeküste
 
Puhelinnro +49-8966060060

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h nouto

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service