Autonvuokraus
Darmstadt Rautatieasema
Piilota
Saksa // Darmstadt // Darmstadt Rautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Darmstadt Rautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Platz der Deutschen Einheit 20
  64293 Darmstadt DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
Aukioloajat
ma.07:00 - 19:00
ti. - pe.08:00 - 19:00
la.09:00 - 12:00
 
 

Lomasta tai vaikka työmatkastakin saa enemmän irti vuokra-auton avulla. Sixtin vuokra-auto Darmstadtin rautatieasemalla helpottaa liikkumistasi tässä Etelä-Saksan kaupungissa heti matkasi ensimmäisestä päivästä lähtien. Autonvuokrauksen toimipisteemme sijaitsee rautatieasemalla aivan Darmstadtin keskustan tuntumassa. Toimipisteelle on siis helppo löytää. Autovalikoimamme pitää sisällään niin suosituimpia automerkkejä ja -malleja, joista löytyvät kaikki nykyaikaiset varusteet. Autonvuokraus Darmstadtin rautatieasemalla säästää niin lomalaisen kuin työmatkalaisen aikaa. Vuokra-autolla voit kierrellä paikasta toiseen, jolloin matkaasi tulee enemmän joustavuutta. Me pystymme tarjoamaan kattavan autovalikoiman ja erittäin kilpailukykyiset hinnat. Myös tarjoamamme rajoittamaton kilometrimäärä tuo turvallisuuden tunnetta, sillä silloin sinun ei tarvitse olla huolissasi ylimääräisistä kustannuksista. Kun auto on vuokrattuna ennen matkalle lähtöä, voit saapua huoletta kohteeseen.

Autonvuokraus Darmstadtin rautatieasemalla onnistuu kätevästi meidän avullamme

Sixtin autovuokraamo Darmstadtin rautatieasemalla palvelee niin turisteja kuin myös työmatkalaisiakin. Meiltä voi vuokrata niin tavalliset henkilöautot, erityisesti lapsiperheille sopivat farmarit kuin vaikkapa nelivetoiset katumaasturitkin. Jos seurueeseen kuuluu vaikka useampi pariskunta tai perhe, vuokraa silloin minibussi tai pakettiauto. Varausta tehdessäsi huomioi kuitenkin, että emme valitettavasti pysty takaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan pelkästään auton kategorian. Meidän erikoisuuksiimme kuuluu auton vuokraaminen myös alle 25-vuotiaille, joka ei ole aina itsestään selvää. Lisäpalveluna taas voi valita vaikkapa lisäkuskin, jolloin kaksi henkilöä saa kuljettaa vuokra-autoa. Auton varatessasi muista varata myös kaikki lisävarusteet. Tällaisia voivat olla esimerkiksi lastenistuin ja GPS-navigaattori. Asiakaspalvelijamme ovat aina valmiita auttamaan sinua kaikissa vuokraukseen liittyvissä asioissa. Voit hoitaa autonvuokrauksen helposti ja nopeasti joko nettisivujemme kautta tai sitten ottaa yhteyttä puhelinmyyntiimme. Muista myös, että tarjoamme autoja yrityskäyttöön. Tarpeen tullen ota yhteyttä yritysmyyntiimme, jotta voimme neuvotella teidän yrityksenne käyttöön sopivan sopimuksen.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma.07:00 - 19:00
ti. - pe.08:00 - 19:00
la.09:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Darmstadt Rautatieasema ZCSX99 Platz der Deutschen Einheit 20 64293 Darmstadt 49.871003, 8.632473 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Darmstadt Rautatieasema ZCSX99

Platz der Deutschen Einheit 20
64293 Darmstadt
 
Puhelinnro +49-8966060060

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service