Autonvuokraus
Frankfurt/Oder
Piilota
Saksa // Frankfurt/Oder
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Frankfurt/Oder

Sixtin autovuokraamo Frankfurt Oder palvelee sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa. Kattavasta valikoimastamme löydät useita eri automerkkejä ja -malleja, jotka ovat aina uutta mallia. Oderin autovuokraamosta saat niin henkilöautot, perheille hyvin sopivat farmarit kuin nelivetoiset maasturitkin. Meiltä saat vuokrattua myös pakettiautot suurten tavaroiden, kuten urheiluvälineiden, kuljettamiseen.

 
 • Frankfurt/Oder

  Sixt Autonvuokraus
  Zehmeplatz 11 A
  15230 Frankfurt/Oder

  ma. - pe.09:00 - 16:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autovuokraamostamme Frankfurt Oderista saat kaikenlaiset vuokra-autot

Autonvuokraus Frankfurtin Oderissa on todella kätevää. Autovuokraamomme laaja autovalikoima ja kilpailukykyiset hinnat takaavat sen, että löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan auton. Kaikki automme ovat ainoastaan uusimpia malleja ja niistä löytyvät kaikki nykypäivänä tarpeelliset varusteet, kuten vaikkapa ilmastointi. Lisävarusteena voit hankkia autoon vaikkapa lastenistuimen tai GPS-navigaattorin. Tutustu autoihin nettisivuillamme ja tarkasta samalla kaikki ajankohtaiset tarjouksemme. Emme pysty lupaamaan mitään tiettyä mallia tai merkkiä, vaan ainoastaan auton kategorian. Asiantunteva asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua kaikissa vuokraukseen liittyvissä asioissa. Voit hoitaa autonvuokraukseen liittyvät asiat nettisivujemme kautta tai ottaa yhteyttä puhelimitse. Tarjoamme autot myös yrityksille. Tarpeen tullen voit ottaa yhteyttä yritysmyyntiimme, jotta voimme neuvotella juuri teidän yrityksenne käyttötarkoituksia parhaiten palvelevan sopimuksen.

Autonvuokraus Frankfurt Oderissa onnistuu kätevästi Sixtin kautta

Frankfurt Oder on upea kaupunki Saksassa Oder-joen rannalla. Se sijaitsee aivan Puolan rajan tuntumassa, joten kaupungista voi lähteä retkelle toiseenkin valtioon. Vuokra-auto Frankfurt Oderissa helpottaa matkustamista huomattavasti. Vuokra-auton avulla niin kaupunkiin kuin lähiympäristöönkin pääsee tutustumaan paremmin kuin pelkästään jalkaisin tai julkisilla kulkuneuvoilla liikkumalla. Frankfurt Oderissa sijaitsee suosittu kirkonkylä, jonka upeita ikkunamaalauksia moni turisti mielellään ihailee. Tämä kaupungin ulkopuolella sijaitseva vierailukohde vetääkin runsaasti turisteja puoleensa. Saksa on tunnettu kirkoistaan, eikä Frankfurt Oder ole poikkeus. Marienkirche eli Marian kirkko on turistien keskuudessa kaupungin suosituin kirkko. Sinne pääsee kätevästi vuokra-autolla. Eläinten ja luonnon ystävät voivat vierailla näppärästi vuokra-autollaan Frankfurt Oderin luonnonpuistossa. Vuokraa siis auto heti lomasi alussa ja saat enemmän irti lomastasi. Autonvuokraus Frankfurt Oderissa on helppoa, koska toimipisteemme sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungissa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service