Autonvuokraus
Hampuri Päärautatieasema
Piilota
Saksa // Hampuri // Hampuri Päärautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Hampuri Päärautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Hachmannplatz 16 im Hbf
  20099 Hamburg DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: HAMX06
Aukioloajat
ma. - pe.06:00 - 22:00
la.06:00 - 21:00
su.08:00 - 21:00
Juhlapyhä08:00 - 21:00
 
 24 h palautus

Sixtiltä autonvuokraus sujuu helposti autovuokraamostamme Hampurin päärautatieasemalta, vaikka heti saavuttuasi junalla kaupunkiin. Hampurin päärautatieasema on Euroopan toiseksi suurin ja sijaitsee keskeisellä paikalla kaupunkia suurten teiden, kuten Amsinckstrassen, välittömässä läheisyydessä. Päärautatieasemalta matka taittuukin sujuvasti esimerkiksi johonkin sen läheisyydessä sijaitsevista lukuisista hotelleista, noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä sijaitsevaan kaupungin ydinkeskustaan tai vaikkapa pois kaupungista. Vuokra-autoja Hampurin päärautatieasemalla on tarjolla moneen tarpeeseen, sillä toimipisteemme autokalusto kattaa niin suurkaupungissa liikkumiseen kätevästi soveltuvat henkilöautot, joista löytyy myös pieniä malleja, kuin myös farmarit ja maasturit sekä toisenlaiseen tarpeeseen myös minibussit sekä avo- ja urheiluautot.

Nauti suurkaupungista vuokraamalla auto Sixtin autovuokraamosta

Autonvuokraus Hampurin päärautatieasemalta sujuu tietysti paikan päällä, mutta voit hoitaa vuokrauksen myös etukäteen esimerkiksi internetissä, kätevän mobiilisovelluksemme avulla tai perinteisemmin vaikkapa soittamalla. Voit maksaa autonvuokrauksen Hampurin päärautatieasemalla ajoneuvoa noutaessasi, mutta maksu on mahdollista hoitaa myös etukäteen varauksen yhteydessä. Huomaa lisäksi se, että vaikka olisit alle 25-vuotias, voit silti vuokrata meiltä auton pientä lisämaksua vastaan. Hampurin päärautatieaseman toimipisteemme tarjoaa ajoneuvojen vapaiden ajokilometrien lisäksi lukuisia käteviä lisäpalveluita, joita voit valita halutessasi. Tarjoamme esimerkiksi automaattivaihteiston, lisäkuljettajan, navigointilaitteen, dieselmoottorin sekä erilaisia lasten turvakaukaloita ja -istuimia. Lisäksi sinulla on mahdollisuus valita talvipaketti, jota tarjoamme saatavuudesta riippuen. Pakettiin voit sisällyttää valintasi mukaan talvirenkaat, tavaratelineen tai lumiketjut. Vaihtoehtoa kannattaakin harkita vieraillessa kaupungissa talviaikaan tai kun tarkoituksena on esimerkiksi suunnata vuoristoon. Kaikki vuokraamamme ajoneuvot ovat jo valmiiksi kattavasti vakuutettuja, mutta halutessasi voit kuitenkin hankkia itsellesi lisäturvaa autonvuokrauksen yhteydessä. Tarjoamme esimerkiksi kolariturvaa, matkan jatkumisturvaa, vapaaehtoisen henkilövakuutuksen sekä lasi- ja rengasturvaa. Kiinnitä kuitenkin jo autoa vuokratessasi huomiota siihen, että emme voi luvata autosta tiettyä mallia, vaan ainoastaan valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.06:00 - 22:00
la.06:00 - 21:00
su.08:00 - 21:00
Juhlapyhä08:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Hampuri Päärautatieasema HAMX06 Hachmannplatz 16 im Hbf 20099 Hamburg 53.552778, 10.006389 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Hampuri Päärautatieasema HAMX06

Hachmannplatz 16 im Hbf
20099 Hamburg
 
Puhelinnro +49-8966060060

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Baumeisterstr. 1
20099 Hamburg
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus
 • Express-tiski

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service