Auton vuokraus toimipisteestä Hampuri Päärautatieasema

 

Suosituin kohteessa Hampuri Päärautatieasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Hampuri Päärautatieasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Hampuri Päärautatieasema

Osoite

Hachmannplatz 16 im Hbf, 20099 Hamburg, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
06:00 - 22:00
La
06:00 - 21:00
Su
08:00 - 21:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 21:00

Palvelumme toimipisteessä Hampuri Päärautatieasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixtiltä autonvuokraus sujuu helposti autovuokraamostamme Hampurin päärautatieasemalta, vaikka heti saavuttuasi junalla kaupunkiin. Hampurin päärautatieasema on Euroopan toiseksi suurin ja sijaitsee keskeisellä paikalla kaupunkia suurten teiden, kuten Amsinckstrassen, välittömässä läheisyydessä. Päärautatieasemalta matka taittuukin sujuvasti esimerkiksi johonkin sen läheisyydessä sijaitsevista lukuisista hotelleista, noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä sijaitsevaan kaupungin ydinkeskustaan tai vaikkapa pois kaupungista. Vuokra-autoja Hampurin päärautatieasemalla on tarjolla moneen tarpeeseen, sillä toimipisteemme autokalusto kattaa niin suurkaupungissa liikkumiseen kätevästi soveltuvat henkilöautot, joista löytyy myös pieniä malleja, kuin myös farmarit ja maasturit sekä toisenlaiseen tarpeeseen myös minibussit sekä avo- ja urheiluautot.
Nauti suurkaupungista vuokraamalla auto Sixtin autovuokraamosta

Nauti suurkaupungista vuokraamalla auto Sixtin autovuokraamosta

Autonvuokraus Hampurin päärautatieasemalta sujuu tietysti paikan päällä, mutta voit hoitaa vuokrauksen myös etukäteen esimerkiksi internetissä, kätevän mobiilisovelluksemme avulla tai perinteisemmin vaikkapa soittamalla. Voit maksaa autonvuokrauksen Hampurin päärautatieasemalla ajoneuvoa noutaessasi, mutta maksu on mahdollista hoitaa myös etukäteen varauksen yhteydessä. Huomaa lisäksi se, että vaikka olisit alle 25-vuotias, voit silti vuokrata meiltä auton pientä lisämaksua vastaan. Hampurin päärautatieaseman toimipisteemme tarjoaa ajoneuvojen vapaiden ajokilometrien lisäksi lukuisia käteviä lisäpalveluita, joita voit valita halutessasi. Tarjoamme esimerkiksi automaattivaihteiston, lisäkuljettajan, navigointilaitteen, dieselmoottorin sekä erilaisia lasten turvakaukaloita ja -istuimia. Lisäksi sinulla on mahdollisuus valita talvipaketti, jota tarjoamme saatavuudesta riippuen. Pakettiin voit sisällyttää valintasi mukaan talvirenkaat, tavaratelineen tai lumiketjut. Vaihtoehtoa kannattaakin harkita vieraillessa kaupungissa talviaikaan tai kun tarkoituksena on esimerkiksi suunnata vuoristoon. Kaikki vuokraamamme ajoneuvot ovat jo valmiiksi kattavasti vakuutettuja, mutta halutessasi voit kuitenkin hankkia itsellesi lisäturvaa autonvuokrauksen yhteydessä. Tarjoamme esimerkiksi kolariturvaa, matkan jatkumisturvaa, vapaaehtoisen henkilövakuutuksen sekä lasi- ja rengasturvaa. Kiinnitä kuitenkin jo autoa vuokratessasi huomiota siihen, että emme voi luvata autosta tiettyä mallia, vaan ainoastaan valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Hampuri Päärautatieasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Hampuri Päärautatieasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Hampuri Päärautatieasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Hampuri Päärautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Hampuri Päärautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,3
Perustuu 1308 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Matka Sixtille
(4,6)
Ajoneuvo
(4,2)

Latest premium additions to the fleet

Audi A1
Audi A1
BMW M550 Sedan
BMW M550 Sedan
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
VW Multivan
VW Multivan
VW Beetle
VW Beetle
Mercedes-AMG E53 Estate
Mercedes-AMG E53 Estate
BMW iXM60
BMW iXM60
BMW M4 Coupé
BMW M4 Coupé
Mercedes-AMG GT 63S
Mercedes-AMG GT 63S
BMW M440i Cabrio
BMW M440i Cabrio

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Hampuri Päärautatieasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Hampuri Päärautatieasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Hampuri Päärautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?