Autonvuokraus
Hof-Plauen Lentoasema
Piilota
Saksa // Hof // Hof-Plauen Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Hof-Plauen Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Pirk 20
  95032 Hof DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: HOQ
Aukioloajat
ma. - pe.07:30 - 18:00
la.08:30 - 12:00
 
 

Asiantuntevaa autonvuokrausta Hof Plauenin lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Hof Plauenin lentoasemalla tarjoaa käyttöösi uuden ja hyvin varustellun vuokra-auton. Pääset sopivalla ajopelillä liikenteeseen, olitpa reissussa yksin tai isomman seurueen kanssa. Taloudelliset viistoperä- ja sedan-mallit ovat oivia vaihtoehtoja yksin matkustaville ja pariskunnille. Perheen kanssa reissaaville on helppo suositella farmarin tai tila-auton vuokraamista. Tyylikäs premium-luokan vuokra-auto tarjoaa näköä ja suorituskykyä koko rahan edestä. Voit valita mieleisesi autoluokan tehdessäsi varausta, mutta tiettyä automerkkiä tai -mallia emme pysty takaamaan. Autovuokraamomme palvelee sinua terminaalirakennuksessa.

Palvelevaa autonvuokrausta Hof Plauenin lentoasemalla (HOQ) viikon jokaisena päivänä

Kenttä sijaitsee vajaan kymmenen kilometrin päässä keskustasta ja matkan ajaa vuokra-autolla varttitunnissa. Sixt Autovuokraamo palvelee sinua myös keskustassa ja voit halutessasi palauttaa vuokra-auton myös sinne. Jotta autonvuokraus Hof Plauenin lentoasemalta onnistuisi nappiin, tarjoamme käyttöösi monia tarpeellisia lisäpalveluja. Pienten matkustajien turvaksi valikoimassa on vauvan turvakaukalo sekä erikokoisia lasten turvaistuimia. Edullisista vakuutuksen lisäoptioista mainittakoon matkan jatkumisturva ja kolariturva, jotka lisäävät huolettomuutta matkantekoon. Kätevä GPS-navigaattori pelastaa harhapoluilta ja jos haluat välillä katsella maisemia pelkääjän paikalta, voit nimetä itsellesi varakuljettajan vuokrausajaksi.

Ota vuokra-auto Hof Plauenin lentoasemalta ja tutustu kaupunkiin

Baijerin pohjoisosassa sijaitseva Hof on vajaan 50 000 asukkaan kaupunki Saksan ja Tsekin rajaseudulla. Kasvien ja eläinten ystävien kannattaa suunnata vuokra-auton keula keskustan pohjoispuolelle. Kaupungin eläintarhassa riittää katseltavaa kaiken ikäisille ja lapset pääsevät halutessaan itse syöttämään kesyjä kotieläimiä. Viereinen kasvitieteellinen puutarha on taidonnäyte kauniista puutarhamiljööstä. Laajassa puistossa voi viettää leppoisan parituntisen retkitunnelmissa. Kaupungin itäpuolella olevasta Wartturmin tornista on hyvät näköalat sekä keskustaan että muualle lähiympäristöön. Hofeckin linnassa voit tutustua kartanotyyppiseen rakennukseen ja sitä ympäröivään puutarhaan. Golfareiden ajosuunta on koillinen, sillä vartin matkan päässä odottavat paikallisen golfklubin viheriöt. Hieman reippaampaa happihyppelyä on tarjolla kaupungin eteläpuolella Untreusee-järven rantamaisemissa olevassa seikkailu- ja kiipeilypuistossa. Radat on laadittu niin, että kaikenikäisille ja -kuntoisille löytyy sopivan kokoinen haaste suoritettavaksi. Museobongareiden kannattaa huomioida 15 kilometrin päässä oleva palokuntamuseo, jossa aiheeseen liittyvää rekvisiittaa riittää.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:30 - 18:00
la.08:30 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Hof-Plauen Lentoasema HOQ Pirk 20 95032 Hof 50.286613, 11.866319 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Hof-Plauen Lentoasema HOQ

Pirk 20
95032 Hof
 
Puhelinnro +49-8966060060

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service