Autonvuokraus
Kassel-Calden Lentoasema
Piilota
Saksa // Kassel // Kassel-Calden Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kassel-Calden Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Fieseler-Storch-Str. 40
  34379 Calden DE +49-56157988675
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KSF
Aukioloajat
ma. - pe.10:00 - 17:00
 
 

Sixtin autovuokraamo Kassel Caldenin lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Kassel Caldenin lentoasemalla tarjoaa kattavan ja monipuolisen valikoiman erilaisia vuokra-autoja. Toimipisteeltämme jokainen löytää taatusti oman mielensä mukaisen vuokra-auton. Meiltä pystyt vuokraamaan niin tavalliset henkilöautot, perheille hyvin sopivat farmarit, nelivetoiset katumaasturit kuin enemmän tilaa tarjoavat minibussit ja pakettiautot. Voit lisätä vuokraasi myös erilaisia lisätarvikkeita, kuten vaikkapa GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Rajoittamattomat kilometrit kannattaa liittää vuokraan, sillä ne tekevät ajamisesta huoletonta. Älä unohda myöskään vakuutuksia, sillä ne voivat olla tärkeitä varsinkin vieraassa maassa ajaessa. Jokaiseen vuokraan tulee automaattisesti perusvakuutus, mutta meiltä saat otettua myös kaiken kattavan vakuutuksen, joka tuo sinulle lisäturvaa. Kun päämääränäsi on Kassel Caldenin lentoasema, eli KSF, olemme aina valmiita palvelemaan sinua. Asiantuntevat asiakaspalvelijamme auttavat sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa.

Autonvuokraus Kassel Caldenin lentoasemalta hoituu näppärästi netissä

Kasselin lentoasema on suhteellisen pieni kansainvälinen lentoasema. Autonvuokrauksen toimipisteemme sijaitsee uloskäynnin lähettyvillä. Sinne on siis erittäin helppoa löytää. Toimipisteeltä saat auton kätevästi heti lentokoneen laskeuduttua. Auton avaimet, kaikki paperit ja mahdolliset lisätarvikkeet noudetaan toimipisteeltämme ja myös palautetaan sinne. Jos haluat palauttaa auton aukioloaikojen ulkopuolella, sovi siitä etukäteen. Auton vuokraaminen onnistuu joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Meiltä saat vuokrattua myös kaikki erikoisemmat autot, kuten luksusautot ja urheiluautot.

Tutustu tähän upeaan satamakaupunkiin vuokra-autolla

Autonvuokraus Kassel Caldenin lentoasemalla käy käden käänteessä. Vuokra-auton saamisen jälkeen voit jatkaa matkaasi tähän upeaan kaupunkiin. Tämä Fulda-joen rannalla sijaitseva kaupunki sijoittuu Saksan keskiosassa. Kaupunki on kokenut pahoja tuhoja toisessa maailmansodassa. Kaupungissa on edelleen muistoja sodan tuhoista. Kaupungin suosituimpia nähtävyyksiä ovat muun muassa Bergpark Wilhelmshöhe, josta löytyy myös Herkules-monumentti sekä erilaiset museot. Kaupunki onkin siis historiasta kiinnostuneen unelmakohde. Ota vuokra-auto Kassel Caldenin lentoasemalta ja lähde nauttimaan unelmiesi lomasta. Vuokra-auton avulla pääset tutustumaan niin itse kaupunkiin kuin sen lähialueen nähtävyyksiinkin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.10:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kassel-Calden Lentoasema KSF Fieseler-Storch-Str. 40 34379 Calden 51.416766, 9.383991 +49-56157988675

Sixt-toimipiste Kassel-Calden Lentoasema KSF

Fieseler-Storch-Str. 40
34379 Calden
 
Puhelinnro +49-56157988675

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service