Autonvuokraus
Mönchengladbach Lentoasema
Piilota
Saksa // Mönchengladbach // Mönchengladbach Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Mönchengladbach Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Flughafenstr. 95
  41066 Mönchengladbach DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MGL
Aukioloajat
ma. - pe.07:30 - 20:30
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Mönchengladbachin lentokentällä

Mikäli määränpäänäsi on Mönchengladbach Saksassa, Reinin länsipuolelle sijoittuva viehättävä, pienempi kaupunki, niin Mönchengladbachin lentokentällä sijaitseva Sixt Autovuokraamo tarjoaa vuokra-autovalikoimansa avulla loistavan vaihtoehdon kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustumiseen. Autonvuokraus Mönchengladbachissa tarjoaa näppärän kokoiset vuokrahenkilöautot käyttöösi. Huomioithan kuitenkin, että Sixt voi taata ainoastaan asiakkaan varaaman autokategorian, mutta ei tiettyä automallia. Kätevimmin hoidat varauksen joko puhelimitse asiakaspalvelustamme tai verkkosivujemme kautta. Ole meihin rohkeasti yhteydessä. Huomioithan, että Sixtillä ei ole omaa palvelupistettä lentokentällä, vaan palvelemme sinua lentokentän osalta muista toimipisteistämme käsin. Saat kuitenkin halutessasi vuokra-auton, avaimet ja vuokrasopimuksen toimitettuna lentokentälle, sekä pystyt palauttamaan auton samaan osoitteeseen.

Autonvuokraus Mönchengladbachissa

Autonvuokraus Mönchengladbachin lentokentältä, lyhennettynä MGL, on vaivatonta. Sixt Autovuokraamon muut toimipisteet palvelevat sinua lentokentälle, eli kentällä ei toistaiseksi ole omaa fyysistä toimipistettämme. Voit kuitenkin varata normaaliin tapaan haluamasi ajonevuokategorian valitsemallesi ajanjaksolle ja voit pyytää toimittamaan avaimet ja ajoneuvon lentokentälle. Palautus onnistuu samalla tavalla lentokentälle matkasi päättyessä. Ajomatka lentokentältä Mönchengladbachin kaupungin sydämeen kestää autolla ainoastaan muutaman minuutin, joten olet sivistyksen parissa hetkessä.

Tutustu kiehtovaan Mönchengladbachiin ja lähiympäristöön Sixtin vuokra-autolla

Mönchengladbachissa ja sen lähialueilla riittää nähtävää ja koettavaa, ja tutustut alueeseen parhaiten Sixtin vuokra-auton avulla. Jos matkustat työn puolesta, niin kentältä on lyhyt matka muun muassa Düsseldorfiin ja Alankomaiden rajalle, ainoastaan noin 20 kilometriä. Düsseldorfin vanha kaupunki lukuisine ostosmahdollisuuksineen ja kulttuurielämyksineen houkuttelee matkaajia myös vapaa-ajalla. Lisäksi kaupungin läpi virtaava Rein jokilaivoineen ja rantaravintoloineen on lyhyen ajomatkan päässä. Kaupungin tunnetuin maamerkki on kuitenkin Rheinturm eli Reinin varrella kohoava 240 metriä korkea radio- ja tv-torni. Tornissa voi vierailla pientä pääsymaksua vastaan ja myös sinne matkaat vaivattomimmin ja nopeimmin vuokra-autolla. Jos haluat lähteä hieman kauemmaksi kaupungista, niin noin 20 kilometriä länteen päin suunnistaen pääset valtakunnan rajalle ja sitä kautta Alankomaihin. Ota Sixt Autovuokraamosta vuokra-auto alle ja karauta naapurivaltioon päiväkahville. Tarkistathan kuitenkin asiakaspalvelustamme, että saat viedä vuokra-auton rajan yli ennen sinne lähtemistä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:30 - 20:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Mönchengladbach Lentoasema MGL Flughafenstr. 95 41066 Mönchengladbach 51.230839, 6.498528 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Mönchengladbach Lentoasema MGL

Flughafenstr. 95
41066 Mönchengladbach
 
Puhelinnro +49-8966060060

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service