Autonvuokraus
Parchim Lentoasema
Piilota
Saksa // Parchim // Parchim Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Parchim Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Dammer Weg/Flughafenstraße
  19370 Parchim DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SZW
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 15:00
 
 

Autonvuokraus Parchimin lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Parchimin lentoasemalla (SZW) on täyden palvelun toimipiste, josta saat taatusti haluamasi vuokra-auton. Laajasta vuokra-autovalikoimastamme löytyy valinnan varaa jokaiselle: ketterät henkilöautot kaupunkiajoon, tilavat farmarit, elegantit avoautot tyyliveikoille, sukkelat urheiluautot vauhdin hurmasta nauttiville sekä kovempaan menoon soveltuvat maasturit.

Palvelumme lentoasemalla

Lentokenttä sijaitsee noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä kaupungista. Meillä ei ole kentällä toimipistettä, mutta kun vuokraat auton Sixtiltä Parchimin lentoasemalla, tulemme sinua vastaan kentälle hoitamaan autovuokraukseen liittyvät asiat. Sinun tulee vain antaa meille etukäteen lennon numerosi sekä yhteystietosi. Autonvuokraus Parchimin lentoasemalla sujuu helposti ja kätevästi. Varauksesi teet helpoiten verkkosivujemme kautta tai puhelimitse. Kilpailukykyisiin hintoihimme kuuluu vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Voit tarvittaessa päättää myös lisätä varaukseesi muita palveluita, kuten talvirenkaat tai lisäkuljettajan. Emme koskaan veloita luottokorttimaksuja eikä sinun tarvitse pelätä mitään piilokuluja. Pidäthän mielessä, että emme takaa tiettyä automerkkiä tai -mallia, ainoastaan vuokra-auton kategorian. Voit tehdä varauksesi huolettomin mielin, sillä mahdolliset muutokset tai peruutus on ilmaista, jos maksat autoa noutaessasi. Tunnetun ja luotettavan firman kanssa asioidessasi autonvuokraus Parchimin lentoasemalla sujuu kuin tanssi!

Anna vuokra-auton kuljettaa sinut syvälle Saksaan!

Mecklenburg-Etu-Pommerin alueella olet todellakin Euroopan sydämessä ja auton vuokrattuasi monet mielenkiintoiset kohteet ovat ihan käden ulottuvilla. Maan moottoriteillä ei ole nopeusrajoituksia, joten niillä on ilo ajella sakkoja pelkäämättä. Parchim toimii hyvänä tukikohtana alueeseen tutustuessasi sen keskeisen sijainnin ansiosta. Osavaltion pääkaupunki Schwerin, jossa voit vierailla upeassa Schweriner Schloss -linnassa komean järven rannalla, on alle 50 kilometrin päässä. Voit myös ajella puolessatoista tunnissa vaikkapa keskiaikaiseen Rostockiin, jossa voi ihailla Neuer Markt -aukiota ja rentoutua Warnemunden ranta-alueella. Itämeren rantaviiva on muutenkin houkuttelevaa aluetta lukuisine saarineen ja viehättävine kylineen ja kaupunkeineen. Jos haluat lähteä kunnon road tripille, maan tärkeimmät kaupungit Berliini ja Hampuri ovat molemmat parin tunnin ajomatkan päässä. Vuokra-auto Parchimin lentoasemalta vie sinut juuri sinne, minne haluat!


( Toimipistevastaava )

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 15:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Parchim Lentoasema SZW Dammer Weg/Flughafenstraße 19370 Parchim 53.431061, 11.780288 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Parchim Lentoasema SZW

Dammer Weg/Flughafenstraße
19370 Parchim
 
Puhelinnro +49-8966060060
Faksi

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä