Autonvuokraus
Wilhelmshaven Lentoasema
Piilota
Saksa // Wilhelmshaven // Wilhelmshaven Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Wilhelmshaven Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Mariensieler Str.
  26452 Sande DE +49-4421746262
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: WVN
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 18:00
la.08:00 - 13:00
su.09:00 - 13:00
Juhlapyhä09:00 - 13:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Wilhelmshavenin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Wilhelmshavenin lentokentällä on valmiina palvelemaan sinua kaikissa vuokra-autoiluun liittyvissä asioissa! Vuokra-autojen valikoimastamme löydät varmasti sinulle sopivan auton, jolla jatkaa niin loma- kuin työmatkaasi. Kenties tarvitset tavallisen henkilöauton tai isommalle porukalle sopivan, tilavamman farmariauton. Tai jykevän maasturin, jonka avulla vaikeammatkin maastot on helppo valloittaa. Tai kenties haluat kiitää halki Autobahnin nopealla urheiluautolla tai ajaa kaupungissa tukka hulmuten tyylikkäällä urheiluautolla. Meidän autovalikoimastamme löydät vuokra-auton kaikista edellä mainituista kategorioista, mutta muistathan, että emme voi taata sinulle tiettyä automallia. Pystymme toki takaamaan haluamasi autokategorian. Autonvuokraus Wilhelmshavenin lentoasemalla Sixtin kautta hoituu joustavasti, sillä voit sekä noutaa että palauttaa auton myös aukioloaikojemme ulkopuolella tarpeesi mukaan. Otathan kuitenkin etukäteen yhteyttä toimipisteeseemme, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin!

Autonvuokraus Wilhelmshavenin lentokentällä

Mikäli sinua kiinnostaa autonvuokraus Wilhelmshavenin lentokentältä Sixtin kautta, niin tiimimme tulee sinua mielellään vastaan lentokentälle. Meillä ei ole lentokentällä omaa toimipistettämme, joten tarjoamme Meet & Greet -palvelua, jolloin asiakaspalvelijamme tulee sinua vastaan saapumisaulaan lentosi laskeuduttua. Varmistathan tulosi soittamalla meille ennen maahantuloasi, niin olemme sinua vastassa! Vuokra-auton saatuasi pääse helposti jatkamaan matkaasi. Wilhelmshavenin lentokenttä on aivan kaupungin vieressä, joten kaupunkiin majoittuessasi sinulla ei ole pitkä matka majapaikkaasi.

Kaunis Wilhelmshaven tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Wilhelmshaven sijaitsee Itämeren rannalla Saksan luoteisosassa. Kaupungissa on maan ainoa syvävesisatama sekä maan suurin merijalkaväkiosasto. Kaupungissa kannattaa siis tutustua merenkulun historiaan, mikäli se kiinnostaa, esimerkiksi käymällä lentokentän lähellä sijaitsevassa merenkulkumuseossa. Historiasta kiinnostuneelle riittää tutkimista Küstenmuseumissa (Rantamuseossa) ja luonnosta kiinnostunut löytää paljon ihmeteltävää UNESCO:n perintökohteenakin olevasta World Heritage Site Wadden Sea Visitor - keskuksesta, josta löytyy mm. 14 metriä pitkä ryhävalaan luuranko. Ja kun meren läheisyydestä on saanut tarpeekseen, niin Sixtin vuokra-autolla suuntaa kätevästi esimerkiksi n. 70 kilometrin päässä sijaitsevaan Bremenin kaupunkiin. Ja jos aikaa riittää pidempiinkin reissuihin, niin n. 150 kilometrin päässä sijaitseva Hampuri on myös suositeltava matkakohde. Sixtin vuokra-auto Wilhelmshavenin lentokentältä voi siis viedä sinut pidemmillekin retkille vaivatta ja nopeasti!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 18:00
la.08:00 - 13:00
su.09:00 - 13:00
Juhlapyhä09:00 - 13:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Wilhelmshaven Lentoasema WVN Mariensieler Str. 26452 Sande 53.506390, 8.053931 +49-4421746262

Sixt-toimipiste Wilhelmshaven Lentoasema WVN

Mariensieler Str.
26452 Sande
 
Puhelinnro +49-4421746262

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service