Autonvuokraus
Usedom Heringsdorf Lentoasema
Piilota
Saksa // Zirchow // Usedom Heringsdorf Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Usedom Heringsdorf Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Am Flughafen
  17419 Zirchow DE +49-38378336495
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: HDF
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 18:00
la.08:00 - 19:00
 
 

Sixt autovuokraamo Usedom Heringsdorf lentoasema

Sixt autonvuokrauksen toimipiste Usedomin Heringsdorfin lentoasemalla (HDF) tarjoaa käyttöösi laadukkaat vuokra-autot ja hyvän palvelun, johon kuuluu nouto ja palautus 24 tuntia vuorokaudessa. Rannikon tuntumassa sijaitseva Usedomin saari kuuluu Saksan hienoimpiin lomakohteisiin. Se on yhdistetty mantereeseen nostosillalla. Kun varaat vuokra-auton Usedom Heringsdorfin lentoasemalta, pääset halutessasi tutustumaan myös mantereen nähtävyyksiin. Suositun lomasaaren laajat hiekkarannat ja pyöräily- ja retkeilyreitit niin rannalla kuin saaren sisäosissakin kutsuvat aktiiviseen lomanviettoon. Hyvin hoidetuilla uimarannoilla voit nauttia meri-ilmasta ja auringon lämmöstä sekä maistella bistrojen ja kojujen tarjoamia paikallisia herkkuja. Kalaruokia myydään sekä ravintoloissa että kioskeissa. Heringsdorfin idyllinen rantakaupunki kutsuu myös tutustumaan paikalliseen arkkitehtuuriin ja shoppailemaan pikku puodeissa.

Autonvuokraus Usedomin Heringsdorfin lentoasemalla

Usedomin saari sijaitsee Koillis-Saksassa Itämeren ja Greifswaldin lahden välissä. Lentäminen on nopea tapa päästä nauttimaan kauniista maisemista ja meri-ilmasta. Saaren lentokenttä HDF sijaitsee Zirchowin ja Garzin kuntien alueella. Autovuokraamo Usedom Heringsdorf lentoasema on oikea osoite, kun haluat jatkaa matkaasi mukavasti ja helposti. Vuokraamo sijaitsee lentokentän päärakennuksessa. Sixt tarjoaa luotettavan autonvuokrauspalvelun ja antaa käyttöösi niin henkilöautot, maasturit kuin avoautotkin. Voit varata tietyn kokoluokan auton, mutta huomaathan, että emme voi taata tiettyjen merkkien tai mallien saatavuutta. Vuokra-auto kannattaa varata etukäteen joko verkossa tai puhelimitse. Autoihin on saatavilla lisävarusteita, kuten lastenistuin ja GPS-navigaattori. Kysy näitä asiakaspalvelustamme. Tutustu autonvuokrauspalveluihimme Usedomin Heringsdorfin lentoasemalla.

Raikasta meritunnelmaa Usedomin saarella

Kun haluat tutustua luonnonkauniisiin maisemiin ja viihtyisiin saaristolaiskortteleihin, muista autonvuokraus Usedom Heringsdorfin lentoasemalla. Vain 15 kilometrin päässä lentokentältä on Zirchowin hallintoalueeseen kuuluva, monien rakastama Heringsdorfin rantakaupunki. Sen tarjoamat shoppailumahdollisuudet vetävät turisteja puoleensa, mutta aivan yhtä suosittua on viettää päivä rannalla ja vuokrata vaikkapa katettu rantakorituoli, joka suojaa viileältä merituulelta. Yksi Zirchowin tunnetuimpia nähtävyyksiä on Heringsdorfin upea kävelylaituri, joka yli 500 metrin mittaisena kurottuu kohti merta. Laiturilta löytyy sekä kauppoja että ruokapaikkoja. Kesäaikaan ja alkusyksystä Zirchowin kulttuuritoiminta on vilkkaimmillaan. Taidepaviljonki tarjoaa elämyksiä modernin taiteen ystäville aivan rannan tuntumassa, ja konsertit ja teatteriesitykset tuovat iloa iltoihin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 18:00
la.08:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Usedom Heringsdorf Lentoasema HDF Am Flughafen 17419 Zirchow 53.878874, 14.140538 +49-38378336495

Sixt-toimipiste Usedom Heringsdorf Lentoasema HDF

Am Flughafen
17419 Zirchow
 
Puhelinnro +49-38378336495

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service