Autonvuokraus
Abha
Piilota
Saudi-Arabia // Abha
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Abha

Matkasi halki jylhän mutta kauniin Saudi-Arabian alkaa tai kenties jatkuu kätevästi Abhan Sixtin autovuokraamon kautta. Olit sitten kaupungissa lomalla tai työmatkalla, niin meiltä löydät varmasti tarpeisiisi sopivan vuokra-auton. Vuokra-autojemme valikoima kattaa niin kaupunkiajoon soveltuvat henkilöautot kuin farmariautot, ja aavikolle suuntautuville retkille sinut vie varmasti perille jokin maastoautoistamme. Lisäksi valikoimastamme löydät tyylikkäitä avoautoja sekä nopeita urheiluautoja. Autonvuokraus Abhassa onnistuu kauttamme varmasti ammattitaidolla, mutta varmistathan toimipisteemme sijainnin sekä aukioloaikamme ennen kaupunkiin saapumistasi. Näin voimme varmasti palvella sinua parhaiten! Ja mikäli olet liikkeellä yrityksen vuokra-autoasioilla, niin pyydämme sinua ottamaan suoraan yhteyttä myyntipalveluumme.

 
 • Abha
  King Fahd Rd
  . Abha

  ma. - to.08:00 - 12:00
   17:00 - 21:00
  pe.17:00 - 21:00
  la. - su.08:00 - 12:00
   17:00 - 21:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Abha

  Sixt Autonvuokraus
  King Fahd Rd
  . Abha

  ma. - to.08:00 - 12:00
   17:00 - 21:00
  pe.17:00 - 21:00
  la. - su.08:00 - 12:00
   17:00 - 21:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autovuokraamomme Abhassa toivottaa sinut tervetulleeksi

Auton vuokraaminen Sixtin kautta sujuu joustavasti, sillä voit peruuttaa varauksesi tai tehdä siihen muutoksia, mikäli olet maksamassa vasta vuokra-autoa noutaessasi. Näin pystyt varautumaan myös mahdollisiin yllätyksiin, jos esimerkiksi päätätkin lähteä aavikon halki toiseen kaupunkiin ja tarvitset allesi henkilöauton sijasta tukevamman maasturin. Tai kenties päätätkin, että tällä reissulla tavallinen farmariauto saa väistyä urheiluauton tai avoauton tieltä. Kaikki nämä autokategoriat löytyvät valikoimastamme, joten löydät varmasti tilanteeseesi sopivan vuokra-auton! Muistathan kuitenkin, että emme voi taata sinulle tiettyä automallia, vaan ainoastaan toiveittesi mukaisen kategorian. Perimme myös lisämaksun alle 25-vuotiaasta kuljettajasta sekä lisäkuljettajasta, mutta ilmoitamme kaikista lisäkuluista avoimesti.

Vuokra-autolla Abha ja eteläinen Saudi-Arabia tutuiksi

Autonvuokraus Abhassa mahdollistaa liikkumisen omien aikataulujesi puitteissa, jolloin olet vapaa lähtemään silloin, kun itse siltä tuntuu. Lisäksi Saudi-Arabian usein hyvin lämpimässä ilmastossa ilmastoitu vuokra-auto on usein paras kulkuväline. Abha sijaitsee maan lounaisosassa ja on turistien, mutta myös paikallisten, suosiossa. Kaupungissa kannattaa poiketa tiistaisin auki oleville markkinoille, josta löytää niin päivän hedelmät, vihannekset kuin muutakin paikallista syötävää. Kannattaa myös tutustua Shadan arkeologiseen palatsiin, joka on ollut olemassa jo yli 3000 vuotta. Vuoristoista maisemaa pääsee ihailemaan useiden kaapelihissien avulla, jotka vievät sinut esimerkiksi Aboy Khayalin puistoalueelle, New Abhaan sekä Al Saudahin alueelle Sirwat-vuoriston kupeessa. Äläkä unohda ottaa valokuvia alla levittäytyvästä kaupungista. Abhasta pääsee omalla autolla myös kätevästi esimerkiksi Jeddaan rantaa seuraavaa tietä pitkin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä