Autonvuokraus
Yanbu
Piilota
Saudi-Arabia // Yanbu
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Yanbu

Valitse autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta Yanbusta matkaasi varten, niin pääset kokemaan Saudi-Arabian kiinnostavimmat kohteet mitä sujuvimmin vuokra-autosi ohjauspyörän takaa! Tarjoamme laadukkaasta autovalikoimastamme käyttöösi niin henkilöautot, farmarit, maasturit kuin minibussitkin. Voit valita omaan matkustustapaasi, makuusi ja seurueeseesi sopivan kulkuvälineen, ja voit aina luottaa autokalustomme ajoneuvojen korkealuokkaisuuteen. Olemme tehneet autonvuokrauksesta mahdollisimman sujuvaa ja yksinkertaista sekä verkkosivuillamme että paikan päällä Sixt Autovuokraamossa Yanbussa. Erilaisissa pulmatilanteissa voit aina kääntyä osaavan ja auttavaisen asiakaspalvelumme puoleen. Voit siis huoletta keskittyä nauttimaan matkastasi täysin siemauksin.

 
 • Yanbu Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Airport Perimeter Road
  . Yanbu

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Yanbu King Abdul Aziz Road

  Sixt Autonvuokraus
  King Abdul Aziz Road
  . Yanbu

  ma. - to.08:00 - 22:00
  la.08:00 - 12:00
   17:00 - 19:00
  su.08:00 - 22:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Kiehtova Saudi-Arabia tutuksi Sixt Autovuokraamon avulla

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta Yanbusta on loistava valinta Saudi-Arabian-matkallasi. Me Sixtillä olemme sitä mieltä, että matkustamisen tulee olla aina mahdollisimman turvallista ja ongelmatonta, unohtamatta tietenkään viihtyisyyttä ja hauskuutta. Olemmekin juuri siksi huolehtineet siitä, että voit valita monipuolisesta lisäpalveluvalikoimastamme laadukkaita vaihtoehtoja tekemään matkastasi entistäkin sujuvamman. Voit lisätä tilaukseesi esimerkiksi lapsen ikään ja kokoon sopivan lastenistuimen, lisävakuutuksen tai -kuljettajan. Muistathan, että myös alle 25-vuotiaat kuljettajat voivat vuokrata autokalustoamme Sixtiltä. Huomioithan Yanbun-matkaasi suunnitellessasi, että Sixt Autovuokraamo voi taata vain ajoneuvon kategorian, mutta jonkin tietyn automallin tai -merkin varaaminen ei ole mahdollista.

Valloitat Yanbu kätevästi Sixtin vuokra-autosta käsin

Yanbu' al Bahr tai yksinkertaisemmin pelkkä Yanbu on noin 200.000 asukkaan rannikkokaupunki Saudi-Arabiassa. Kaupunki sijaitsee Punaisenmeren rannalla, noin 400 kilometriä Mekasta pohjoiseen. Liikkuminen tässä eläväisessä satamakaupungissa luonnistuu näppärästi Sixtin vuokra-autolla, jonka saat allesi Sixt Autovuokraamosta Yanbusta. Olit sitten lomalla tai työmatkalla, Sixt auttaa sinut perille päämäärääsi oman aikataulusi ehdoilla. Yanbussa pääset nauttimaan kauniista Punaisenmeren rannoista sekä kaupunkielämästä. Ostokset hoituvat esimerkiksi Danan ostoskeskuksessa ja säästät sekä käsiäsi että selkäsi, kun kuljetat ostokset mukanasi tilavalla vuokra-autolla.

Sixtin vuokra-auto allasi liikut Yanbun kaupungissa ja sen lähiympäristössä mielesi mukaan. Voit vapaasti lähteä myös pidemmille tutkimusmatkoille. Ota suunnaksi vaikka hieman yli 300 kilometrin päässä sijaitseva Jedda. Tie Jeddaan kulkee Punaisenmeren rantaviivaa myötäillen. Käy ihailemassa Jeddan korkeata tornia, Al-Rahmahin moskeijaa ja Bab Makkah -porttia. Kun allasi on Sixtin vuokra-auto, valinta on sinun!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä