Autonvuokraus
Yanbu Lentoasema
Piilota
Saudi-Arabia // Yanbu // Yanbu Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Yanbu Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Airport Perimeter Road
  . Yanbu SA +966-565879931
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: YNB
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Yanbun lentokentällä

Sixt Autovuokraamosta Yanbun lentokentällä saat vuokra-auton käyttöösi kätevästi heti matkasi alussa, ja pääset kiertämään nähtävyyksiä vapaasti liikkuen ja omien aikataulujesi mukaan. Autonvuokraus Yanbun lentokentällä on helppoa ja edullista ja säästää sinulle kallisarvoista aikaa. Sixt Autovuokraamosta voit valita käyttöösi kätevän henkilöauton, tilavan farmarin, tyylikkään loistoauton tai haastavissa olosuhteissa loistavan maasturin. Huomioithan, että pystymme takaamaan ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, mutta emme tarkkaa merkkiä tai mallia. Lentokentällä ei ole omaa erillistä autovuokraamoa, vaan henkilökunta tulee sinua lentokentälle vastaan ja luovuttaa vuokra-auton käyttöösi.

Autonvuokraus Yanbun lentokentällä

Yanbun lentokentän koko nimi on prinssi Abdul Mohsin bin Abdulazizin lentokenttä, ja lentokentän kansainvälinen IATA-koodi on YNB. Lentokenttä sijaitsee noin 28 kilometrin päässä Yanbun kaupungista, jonne matka taittuu vuokra-autolla lentokentältä noin puolessa tunnissa. Autonvuokraus Yanbun lentokentällä on helppoa: tee ensiksi varaus vuokra-autosta joko puhelimitse asiakaspalvelussamme tai suoraan nettisivuillamme. Voit myös kysyä asiakaspalvelustamme mahdollisuutta lisävarusteisiin, kuten lastenistuimeen tai navigaattoriin. Lentosi saavuttua henkilökuntamme tulee sinua vastaan lentokentälle ja luovuttaa vuokra-auton käyttöösi. Myös Yanbun kaupungissa on SIxt Autovuokraamo, joten edulliset vuokra-autot ovat kättesi ulottuvilla koko matkasi ajan.

Yanbu - punaisen meren satamakaupunki

Yanbun kaupunki sijiatsee Al Madinahin provinssissa Saudi-Arabiassa, punaisen meren rannalla. Yanbu on merkittävä satamakaupunki, jossa riittää paljon nähtävää ja koettavaa. Autonvuokraus Yanbun lentokentällä on hyvä tapa varmistaa, että ehdit kerätä mahdollisimman paljon arvokkaita kokemuksia matkasi aikana. Rantalomailun aikana ystävien kannattaa ehdottomasti kääntää vuokra-auton nokka kohti Yanbun upeita hiekkarantoja, joiden hiekka on ihanan pehmeää ja vedet kauniin sinisiä ja kirkkaita. Myös vedenalainen maailma värikkäine kaloineen ja kasveineen on upea Yanbun rannoilla, ja Yanbu onkin erinomainen kohde harrastaa sukellusta ja vedenalaista valokuvaamista.

Aja myös vuokra-autolla tutustumaan Al Suwaiqin kylään, jossa voit vierailla markkinoilla ja tutustua paikalliseen torikulttuuriin. Kylä on suosittu kohde pyhiinvaeltajien reitin varrella. Kaupungin sykettä voit käydä ihastelemassa Yanbun teollisuusalueella, jonka loistavat valot luovat upean näkymän ilta-aikaan. Kaupungissa on myös mahdollista vierailla merenalaisessa käytävässä, jossa pääset ihailemaan upeaa merenalaista maisemaa kastumatta. Kaikki nämä kohteet saavutat näppärimmin Sixt vuokra-autolla!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Yanbu Lentoasema YNB Airport Perimeter Road . Yanbu 24.149155, 38.063445 +966-565879931

Sixt-toimipiste Yanbu Lentoasema YNB

Airport Perimeter Road
. Yanbu
 
Puhelinnro +966-565879931

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä